Przejrzałam galerie Vectora i uświadomiłam sobie jak czas szybko leci i jak nasz chłopak się zmienił dlatego postanowiłam trochę pochwalić się chłopakami i odświeżyć galerię
Co prawda Kasia już zamieściła zdjęcia z naszej wspólnej wizyty ale jeszcze parę wspomnień
Obrazek został zmniejszony.
Koks jak jest mokry to wyciera się, tylko nie robi mu różnicy w co , śnieg, piach ...
Koks w domowych pieleszach
Prawie portrecik
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Aniu dziekujemy za miły wieczór Dzieki za wszystkie dobre rady,od jutra pracuję z małą z klik-klik Jesteśmy pod wielkim wrażeniem umiejetności Waszych i oczywiście psiaków(z mądrym to zawsze dobrze pogadać )Oczywiście zadzwonię do Ciebie po niedzieli i zaproszenie na niedzielę jest aktualne(zobaczycie naszego nowego członka rodziny ) Pozdrawiam serdecznie i dziekuję za mile spędzony czas
Aniu jak oglądam te zdjęcia to gęba mi się cieszy i zęby opalają Jeszcze raz dziękujemy całą nasza 4 za miłe odwiedziny Mam nadzieję,że Koksowi przeszła trauma po spotkaniu z naszym Obelixem ,bo w sumie chłopak musi sie przyzwyczajać,bo w maju czeka go to samo w Waszym domku No a Twoje chłopaki są po prostu boskie i bardzo kulturalne (a jak Nefra będzie po sterylce to wtedy Vector na luzaku będzie mógł sobie poużywać )
Troszkę zaniedbaliśmy chwalenie się jak to nasze chłopaki rosną; Vector ma już 2 lata i jak przystało na dorosłego faceta dba o swój image korzystając ze spa w skoszonej trawie z rosą po czym wygląda dostojnie ...
A tak prezentuje się Koks, który skończył nie dawno rok i tez uważa się za dorosłego a co najważniejsze jest przekonany , że jest berneńczykiem ...
A teraz przedstawiam najmłodzsego członka naszego domowego stada Matrix Of Camomile Meadow w domu po prostu AIDO
Aido jest bardzo wyjątkowym szczeniakiem, który świetnie bawi się sam z czego bardzo cieszy się Koks, bo w przeciwnym razie molestuje go i dziurawi mu uszy a ten jak na starszego "brata" przystało zamiast mu przemówić do małego rozumku znosi to z godnością.
Oczywiście po raz trzeci w oczach sąsiadów staliśmy się ufolutkami tylko że tym razem chyba stracili nadzieję, że "rozum nam wróci" a nam z tym bardzo dobrze