Do obcych podchodzi z dużą rezerwą a ogon całkiem bierze pod siebie
Jest psiakiem bardzo inteligentnym i pojętnym.Do niedawna jego ulubinym miejscem do kontemplacji był stół kuchenny ale stosunkowo szybko dał sobie to miejsce wyperswadować chyba, że na jego drodze leży Bianka no to wtedy hyc na murek,na stół,krzesło i przeszkoda ominięta.
Neska to nawet podzieliła sie z małym częścią swojej kanapy, co wcale nie jest takie oczywiste.Bianka do dzisiaj tam wejść nie może.
Wydra napisał(a):Może namówicie moją tymczasową pańcię(Pana już urobiłem) abym mógł pozostać z nimi? obiecuję, że przestanę jazgotać z byle powodu
obrazek
Może namówicie moją tymczasową pańcię(Pana już urobiłem) abym mógł pozostać z nimi? obiecuję, że przestanę jazgotać z byle powodu
Byłbym zapomniał o najważniejszym najlepiej jak mogę pozdrawiam moją najlepszą przyjaciółkę Kinię"Vanilla Sky" hau,hau,hau
W tym miejscu najstosowniejszy bedzie cytat ze skeczu Grzegorza Halamy:
Ja wiedziałem, ze tak będzie
aha, aha
ja wiedziałem
ja wiedziałem , ze tak będzie
saba&mlis napisał(a):kerovynn napisał(a): no nie wiem czemu mam wrażenie, ze na tymczasie się nie skończy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To samo sobie myslalam![]()
Rozumiem ze Pokerek do reszty stada sie przystosowal, swietnie do tego towarzystwa pasuje, wcale nam nie zalezy zeby domku szukal tak mu u Wydry dobrze![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości