Anita88 napisał(a):MB napisał(a):Nawet jeśli nie zastaniesz dr Hildebranda, to i tak przyjmie Cię inny kompetentny lekarz.
Tam i tak diagnostykę robi się w różnych gabinetach ( USG, czy RTG) i wracasz do lekarza z opisem.
Jeśli mogę doradzić to warto pojechać na "Kliniki" bo przynajmniej całą diagnostykę możesz zrobić w jednym miejscu.
O tym myślałem tylko chcę to uzgodnić i skoro mam byc u Hildebranda to inny kompetentny lekarz zbytnio nie wchodzi w grę. To tak jak z człowiekiem jak jedziesz do profesora to chcesz tylko z nim rozmawiać.
Pewnie, że tak.
Chciałam tylko powiedzieć, że nawet jeśli się nie uda do niego, to będzie i tak znacznie lepiej niż u dotychczasowego lekarza.
Byłam kiedys umówiona do dr Hildebranda na diagnostykę (on nie tylko onkologią się zajmuje

Umówiłam się nawet mniej więcej na godz. (przez ten tel. na Uniwersytecie) i niestety przed samym naszym przyjazdem dr wyszedł.
Co nie zmienia faktu, że pies został przebadany dokładnie i z wizyty wyszłam zadowolona.
Dr Hildebrand przyjmował również prywatnie w Lecznicy Panaceum, ale chcąc zrobić jakiekolwiek badania należy udać się na Kliniki.