Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.Od 7 miesiecy jesteśmy szczęśliwymi panciami berneńki Nefry(to oczywiście ta królewna na zdjęciu).Nigdy w najśmielszych oczekiwaniach nie spodziewaliśmy się że posiadanie psiaka od małej puchatej kulki może dawać tyle radości i szczęscia(wczesniej zawsze mieliśmy "kogle-mogle"białostockie zbierane z ulicy).Nasza mała wniosła w nasze życie wiele radości,szczęscia ogrom uśmiechów i mamy nadzieje że w niedługim czasie nasza rodzinka powiększy się o jeszcze jednego berna. Pozdrawiamy serdecznie Nefra,Kasia i Mariusz szczęśliwi posiadacze berneńczyka
Ha,to ja się domyślam kim Wy jestescie Czy to Was czeka ten sławny nalot dwóch psieprzystojnych bernów i mapeta co myśli że jest bernem,nie wspomnę o dwunogach
Witajcie Kasiu na Forum dziękuję za tak szybkie ujawnienie się.Mam nadzieję, że po nalocie zwariowanych bernomaniaków nie przejdzie Wam ochota na następnego berna
nie na pewno nam nie przejdzie bo nie ma fajniejszego psiaka niż bern.A jeżeli chodzi o nalot to nie możemy się już doczekać ,bo nasza mała ma mały kontakt z dużymi psami a wszyscy nasi znajomi mają małe psiaki pokojowe,które po spotkaniu z Nefrą dostają traumy(bo pod naporem 37 kg psiak o masie 5 kg dostaje "kociokwitu")
A jeżeli chodzi o naszego przyszłego domownika to mamy nadzieję że wszystko ułoży się jak najlepiej.I nie możemy doczekać się aż będziemy mogli go odwiedzić no i oczywiście później zabrać go do domku.(już szukamy duuuużego posłania)
Kasiu niestety jutro się nie zobaczymy bo mieliśmy wypadek , wszyscy cali i zdrowi. Przekazuję całą sprawę Ani 4mala. Jeszcze się kiedyś zobaczymy pozdrawiam serdecznie i idę ochłonąć
bardzo nam przykro mam nadzieję że nic się wam wszystkim nie stało.Jak ochłoniecie i będziecie w okolicach to zapraszamy serdecznie w celu zapoznania się naszych czworonogów bo ze zdjęć wnioskuję że jesteście świetną ekipą
Witamy cieplutko kochana siostre!!!! Czekamy na wiecej zdjec i to duzooooooooooo!!!! Fajnie ze na forum jest o jedna kropelke wiecej. Ze zdjecia widze podobienstwo do Rocka Buziaki od starszego brata dla mlodszej siostry,a od nas mizianki!