Świetne fotki! Widać, że dziewczyny się wybawiły Pomału aktualizuje galerie szczeniąt na stronie i w związku z tym systematycznie "podkradam" Wam zdjęcia mam nadzieję, że mogę Pozdrowienia od Bastka!!
Spacerek był bardzo udany psiaki się wyszlały a Panciostwo zrelaksowało i troszkę więcej ruchu miało . Aga jak będzie kolejny spacerek to oczywiście damy znac . Zresztą wszyskich chętnych do uprawiania spacerków z naszymi kochanymu i pupilami zapraszamy Madziu nie ma problemu bierz zdjęcie jak chcesz moge nawet coś na emaila wysłać
Obejrzałam całą galerię...Etiuda piękna suczka,uwielbia wodę i na kompie się zna Gratuluję sukcesów wystawowych Wiosną chętnie przyłączymy się do spacerków Pozdrawiamy rodzinkę
Oswieżamy galerie Etiudki Wspólny spacerek ETIUDA i DELICJI z Panstwem Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
ETIUDA Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. DELICJA Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Odpoczynek Obrazek został zmniejszony. Łabędzie
Dzięki za miłe słowa i zapraszamy chętnych zawsze na spacerki Nasze dziewczyny w sobote po długiej przerwie wystąpiły na ringu w katowicach otrzymały oceny doskonałe bez lokaty ETIUDA Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Delicja Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
W tym czasie na ringu byli nasi znajomi nowofundlandy Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.