podziękowania dla zaangażowanych i pozdrowienia dla nowej rodziny Dafo

Wydra napisał(a):Czytając takie informacje "Warto pomagać"![]()
Liczę na to, że kontakt z opiekunami Dafo nie zostanie zerwany wraz z jego adopcją i jeszcze nie raz usłyszymy o jego wyczynach.Życzę Wam abyście razem spędzili długie lata jako dobrzy partnerzy
saba&mlis napisał(a):W Rzeszowie??
saba&mlis napisał(a):Jeszcze lepiej wydawalo mi sie ze Dafo pojechal w okolice Suwalk
po przeanalizowaniu wszystkich "za" i "przeciw" wybor padl wlasnie na ta rodzine bo nie ma nic piekniejszego niz pracujacy bernenczyk szczegolnie jak ma do tego predyspozycje, ktore nie powinny sie marnowac:!:
dorciaj napisał(a):Aniu - dziewczyny są zdezorientowane bo z watku wynikało, że Dafo trafi do Suwałk, a nie trafił- więc o to pytają
Ale tak w kwestii formalnej - chętnie przeczytałabym słów kilka o nowej rodzinie Dafo (bo informacja, że ją ma i wszystko w temacie "zalatuje" mi mocno Fundacją i jest to główny powód mojego negatywnego stosunku do Fundacji).
Dafo w dniu dzisiejszym trafił do swojej nowej rodziny gdzie bedzie sie pilnie szkolil i pracowal jako psiterapeuta po przeanalizowaniu wszystkich "za" i "przeciw" wybor padl wlasnie na ta rodzine
kreska napisał(a): ...znaczenia slowa wybor nie trzeba chyba tlumaczycpowinno sugerowac ze bylo wiecej kandydatow a jesli ktos ma ochote przeczytac wiecej szczegolow to bardzo prosze o zadanie pytania na , ktore chetnie odpowiem w czasie pomiedzy zajeciami
![]()
pozdr
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości