Alice napisał(a):Czas spędzony bardzo owocnie:D Super!
oj gdyby to byl ten moment to pewnie tak bo Fibun zapatrzony w Czaka jak w obrazek i nie odstepuje go praktycznie na krok ale waleczna Wini nie daje za wygrana a jakby ktos chcial zapolowac na kaczki to nie ma lepszego mysliwego od Wini Bardzo dziekujemy za wspolny spacerek i czekamy na jeszcze
Spacer z młodzieżą Obrazek został zmniejszony. Moje to to niechlujnie odziane chłopię, dziewczynka wypożyczona. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. I sam Pan Pies Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Wygoniłam dziś chłopaków na spacer. Obrazek został zmniejszony. Trochę dynamiki Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Pies myśliwski upolował owcę. Obrazek został zmniejszony. No i trzeba trochę pozarabiać na życie Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Musze się pochwalić! Właśnie dostałam list z FCI "We have pleasure in informing you that the title of International Beauty Champion proposed for the dog: CHUCK TANAIS has been confirmed." Jeszcze tylko przyjdzie dyplom
Moje dziewczyny wirtualnie przesylaja calusy dla Czakusia i nie moga sie doczekac osobistych gratulacji i wspolnego swietowania tytulu z tego co widze Winni brakuje wspolnych spacerkow bo zaspakaja swoj instynkt lowiecki jakas tam atrapa owcy zamiast polowac na tlusciutkie kaczuszki