Wyniki krwi rewelacyjne (bałam się strasznie, że coś będzie nie tak..)
Obrazek został zmniejszony.Zęby są w naprawdę złym stanie, połamany kieł musi być usunięty, bo ma wszystko (nie pamiętam jak moja wet to nazwała;)) na wierzchu i musi go to bardzo boleć.
Ale to dalsze plany, bo wiąże się to z narkozą, której na razie nie chcemy go poddawać. Za jednym zamachem zrobimy też zdjęcia stawów.Ale to jak zdrowie i fundusze pozwolą za jakiś czas.
Pazurki przycięte, choć nie zmieniło to jego chodu. Możliwe że nigdy nie miał styczności z posadzkami/panelami i dlatego podnosi tak dziwnie łapy.
Osłuchowo wszystko w porządku, nie ma żadnych szmerów, serce bije miarowo.
Waga - tak jak przypuszczałam bardzo niska. Misiek waży 46kg (Chili waży 44kg), a ma ok.80cm w kłębie (myślę że może mieć więcej o parę cm, bo mierzyłam go na leżąco i podwinął łapę).
Mamy mu kupić karmę dla aktywnych psów. Myślę, że na razie zostaniemy przy Brit, skoro teraz taką dostaje. Ale porównam jeszcze skład z Bozitą.
Na Royala na razie nie wyrobimy finansowo. Chili ma alergię na kurczaka i też daje mi popalić.Dopiero co zeszłam z Acany Lamb&Apple, która trochę mnie wykończyła :) Nie należę do klubu hodowców, bo choć karmy wydają się być trochę tańsze, to jednak na allegro dostajemy mnóstwo gratisów...
Teraz musimy zabrać krówka do fryzjera, bo sami nie bardzo wiemy jak tą sierścią się zająć. Prysznic raczej go nie zmoczy,a wanny może nie starczyć ;)
Nie jest tak źle, jak myślałam że będzie! Powolutku ogarniemy chłopaka ;)
Jeszcze się trochę pokażemy.
Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony.Tia...