Nugat ma w opisie:
"pies z niesamowitą ekspresją ruchu, głowa dobrze wyrzeźbiona, dosk. noszona, nie mam zastrzeżen do kątowania kończyn i ruchu"
Nigdy nie mielismy tak pieknego opisu

Moderator: Aga-2
Ola_Dora napisał(a):Kasia gratulacje i to wielkie.![]()
Verniątko świetnie się zaprezentowało.![]()
A stoi cuuuuudownie.![]()
Gratulacje dla nowego Intera.![]()
mysia.x napisał(a):DziękujemyDążyliśmy do tego żeby się jak najlepiej pokazać
![]()
![]()
![]()
Ale byliśmy zawiedzeni jak mamuśki nie spotkaliśmyCo się stało P.Beatko że pani nie było
![]()
Wszystcy mówią o "Interze" aja się przyznam ze nie wiem o kogo chodzi![]()
![]()
![]()
odrzucili nam zgłoszenia ... wrr...
le mamuśki i tak by nie było, po szczeniaczkach wyszła do zera i mogłaby startować w innej rasie
Anka i Nina napisał(a):Witam Pewnie wydam na siebie wyrok ale kusi mnie,żeby napisać.Oczywiście szczerze mówię,że nie mam nic co do wygranych i nie mam zamiaru oceniać ich czy zasłużyli na wniosek czy nie,ale chciała bym żeby czempionami zostawały jednostki wybitne a nie te które wyjeździły te wnioski bo z różnych kolei losu czasami są pierwsze i z galopu mają ten wniosek bo sędzia wiąże 1 lokatę z wnioskiem.Podobnie jest z ocenami do hodowli wszystko co zdoła posnuć się po ringu ma te bdb i potem takie przeważnie suki kryje się bo przecież są bdb to można, a co z tego mamy dla hodowliMoże to nie ten wątek ale tak mi się pomyślało po przeczytaniu dyskusji i oczywiście mam nadzieje,że nikogo nie uraziłam.Myślę,że powinny bardziej być zaznaczone różnice dobry,b dobry,doskonały,i powalający wybitny cudeńko
Halina napisał(a):A zna ktoś lokaty w sukach pośredniej i otwartej ?
No i czy udało się komuś uwiecznić Nike ?
kreska napisał(a):Halina napisał(a):A zna ktoś lokaty w sukach pośredniej i otwartej ?
No i czy udało się komuś uwiecznić Nike ?
niestety lokat nie znam bo musialysmy pedzic z Tomkiem do weta:(ale kilka zdjec jej zrobilam tylko musisz "nekac" Zuze bo jej aparatem i nie beda najlepszej jakosci bo oswietlenie w hali nie wplywalo korzystnie na jakosc zdjec:(
pozdr
Halina napisał(a):A zna ktoś lokaty w sukach pośredniej i otwartej ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości