Magdalena napisał(a):Będę stosować jak tylko się atak pojawi.
Wydra napisał(a):Skąd my to znamyMagdo! Sherman nie jest uparty, on po prostu choruje na to co większość Szwajcarów
choroba ta zwana jest głuchotą( w odpowiednim dla siebie momencie)
![]()
![]()
Ale ja juz na swojego mam sposób...
Magda, brzuszek Shermana można masować i bez atakuOn to bardzo lubi. Pamiętam jeszcze jak był u nas, to mi pod ręką zasypiał
![]()
Barbapapa napisał(a):Mizianki stanowią za słaby argument przy ogromnej chęci wygodnictwa podczas zasypiania
misia997 napisał(a): "Wypad wy niedobre komendy z moich uszu, wcale was nie słyszałem"
Aga-2 napisał(a):Magdaleno, może będziemy mieli okazję, żeby Łysego zobaczyć w nowym domku? Będziemy mogli? Nie wyrzucisz nas w razie czego?![]()
PaniBisiowa napisał(a):Tyle gazet leży a ten marudzi.
PaniBisiowa napisał(a):Jak ci nudno to możesz poczytać albo się pouczyć. Tyle gazet leży a ten marudzi.
Magdalena napisał(a):Ale same babskie, bo Pan swoje fajne chowa głęboko żeby młodzież nie dorwała
nika napisał(a):No Bisz to chyba już tytuł profesora posiada, tyle gazet i książek przeczytałPaniBisiowa napisał(a):Jak ci nudno to możesz poczytać albo się pouczyć. Tyle gazet leży a ten marudzi.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości