qbav napisał(a):a ja proponuje najpierw zapoznac sie z tekstem tej ustawy. co prawda na szybko ja przekartkowalem bez zaglebiania sie w szczegoly. ale wydaje mi sie ze jest to wersja mocno idealistyczna i niestety w wielu przypadkach beda to tylko puste zapisy ...
Aga-2 napisał(a):Ale numerW artykule linkowanym przez Karolinę jest zdjęcie MOJEJ TARY z Rzeszowa. W tle wisi kurtka Jarka
![]()
Tara rzeczywiście cieszyła się ogromnym powodzeniem. Bez przerwy miała wianuszek adoratorów i widziałam też jak ktoś jej cykał fotki wielkim aparatem. No, proszę, ale heca
Bobik napisał(a):Aga-2 napisał(a):Ale numerW artykule linkowanym przez Karolinę jest zdjęcie MOJEJ TARY z Rzeszowa. W tle wisi kurtka Jarka
![]()
Tara rzeczywiście cieszyła się ogromnym powodzeniem. Bez przerwy miała wianuszek adoratorów i widziałam też jak ktoś jej cykał fotki wielkim aparatem. No, proszę, ale heca
Każdego może ponieść zrozumiała radość, ale może proszę rozważyć usunięcie postu nijak mającego się do tego wątku.
Bobik napisał(a):Aga-2 napisał(a):Ale numerW artykule linkowanym przez Karolinę jest zdjęcie MOJEJ TARY z Rzeszowa. W tle wisi kurtka Jarka
![]()
Każdego może ponieść zrozumiała radość, ale może proszę rozważyć usunięcie postu nijak mającego się do tego wątku.
iwona_k1 napisał(a):Jest też wymierzony przeciwko pseudohowcom jak myślę i to jest chyba dla nas wszystkich walczących z bezdomnością -najważniejsze....
Co do ZUS-u .Pełne ZUS-y są odprowadzane tylko wtedy kiedy składki w ogóle nie są odprowadzane z żadnych innych źródeł. Jeżeli jest to dodatkowa działalność-odprowadzane są tylko składki zdrowotne.
iwona_k1 napisał(a):Projekt ma na szczęście już 65 tys podpisów i podpisuję się pod nim dwoma rękami. Hodowla jest dla mnie taką samą formą zarobkowania jak każda inna i nie rozumiem dlaczego miałaby być nieopodatkowana-można przecież dzięki temu odliczać sobie od podatku wszystko-zakup jedzenia,leczenie,zabiegi pielęgnacyjne,udział w wystawach...Nie wiem,może się mylę?
iwona_k1 napisał(a):Projekt ma na szczęście już 65 tys podpisów i podpisuję się pod nim dwoma rękami.
iwona_k1 napisał(a):Hodowla jest dla mnie taką samą formą zarobkowania jak każda inna i nie rozumiem dlaczego miałaby być nieopodatkowana
Powrót do Akcje na rzecz zwierząt
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości