Moderator: Apcik
Ah piękna Van! Kochamy ją Ucałowania od brata
świetne zdjęcia Vanillka prześliczna
Gdyby V. takie "prosia" zrobiła przy mnie to by dostała wszystko a mój brat to chyba oddałby jej cały swój obiad, bo on jest niesamowicie podatny na: "ale on tak patrzy..."
To jest komenda ktrórej psy najszybciej sie uczą.
A oczka jak kot ze shreka też wyuczone?
Piękna panienka.
To chyba kot sie uczył od Van.
http://img196.imageshack.us/i/dscn4954r.jpg/
Mam takie samo zdjęcie ( ale bez śniegu ) Szilotkowe
Ja chcę filmik Kinia, nie obijaj się:P
NOOOO jaki słodki buziak:):):)Śliczna wyrosła z niej panna!!!!!!!
BOSKIE!!
kradnę
Vanillka jest cudnym obiektem do fotografowania
(Kinga dostałaś moje pw?)
PaniBisiowa napisał(a):Zdjęcia dedykowane mej skromnej osobie? Czuję się zaszczyconaVanillko, jesteś mistrzynią patrzałkowatości. Sędziowie na wystawach jacyś zupełnie niewrażliwi są, bo po spojrzeniu w takie oczy to powinni się rozpływać i mięknąć tak jak ja. O!
Super śliczna Van
Zresztą co będą mówić wszyscy o tym wiedzą
Miziaki dla Vanilli
Zdjęcia dedykowane mej skromnej osobie? Czuję się zaszczycona Vanillko, jesteś mistrzynią patrzałkowatości. Sędziowie na wystawach jacyś zupełnie niewrażliwi są, bo po spojrzeniu w takie oczy to powinni się rozpływać i mięknąć tak jak ja. O!
Faktycznie piękne te patrzałki!
Jeśli Vanillka jest za mało ofutrzona i nie masz co czesać to zapraszam do nas nasze futrzaki można wyczesywać 2 x w tygodniu i nigdy futra nie zabraknie.
Ślicznie kochana albo nawet kochane dwie
To co Kinia jednak Van będziesz wystawiać ???!!! Jak widziałam na dwuch ostatnich zdjęciach ćwiczenia na wystawę
Wasza Vanillka jest po prostu urocza i wydaje mi się, że jest urodzoną fotomodelką Cała galeria jest rewelacyjna i wszystkie zdjęcia-pełen profesjonalizm,z dużą przyjemnością się je ogląda(kobieto masz oko i duże wyczucie Jeszcze raz, sunia jest cudna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości