Moderator: Apcik
Fajna mordeczka (do tatusia podobna) , super fotorelacje
Vanilka śliczna panienka i widać bardzo grzeczniutka, ulożona gratuluję nowych sztuczek
Jeśli mogę zapytać, chodzicie/chodziłyście na szkolenie czy jesteście 'samoukami"?
Minki panienka robi psiecudne i w ogóle to laska z niej niezła Pancia też nie powiem figura do pozazdroszczenia
Vanilla Sky napisał(a):Ślicznie kochana albo nawet kochane dwie
To co Kinia jednak Van będziesz wystawiać ???!!! Jak widziałam na dwuch ostatnich zdjęciach ćwiczenia na wystawę
Dziękujemy
![]()
... niee
![]()
Ćwiczymy tak sobie
Wystaw już nie planujemy
![]()
Ehm. Foch.
Jak już nie planujecie. W Lesznie masz się zjawić i to już. Znaczy nie już tylko 4 czerwca.
Vanilla Sky napisał(a):Vanilka śliczna panienka i widać bardzo grzeczniutka, ulożona gratuluję nowych sztuczek
Jeśli mogę zapytać, chodzicie/chodziłyście na szkolenie czy jesteście 'samoukami"?
Dziękujemy, przyjemnie czytać takie komentarze!!!![]()
![]()
![]()
Oczywiście, że może PaniChodziłyśmy do psiego przedszkolka
(z celów socjalizacyjnych), a tak to jesteśmy samoukami
jak narazie jesteśmy początkujące, ale mam nadzieję, że oparte na wzajemnym zrozumieniu i wspólnych doświadczeniach będziemy obie umiały coraz więcej
Trzymajcie kciuki!
![]()
Widze, że cie nie namówie
No to super Życzymy dalszych sukcesów i umiejętności Więź z pupilem jest najważniejsza My w najbliższy weekend rozpoczynamy kurs w psiej szkole oby z powodzeniem
Vanilla Sky napisał(a):Widze, że cie nie namówie
Raczej nie..
![]()
Dopraszam się zdjęć Vanilliowej Kremówki. O!
Kinia!! 2 dni temu minoł równy ROCZEK od założenia Vanilkowej Galerii![]()
![]()
A ty co tak cicho żadnej imprezy nie robisz![]()
Miziaki dla Van od kochajacego Braciszka
Śliczna panienkaA to jak zachowała się jak miałaś doła to się nazywa psia miłość,i już zawsze w niej będziesz miała najlepszego przyjaciela
Hah no widzisz tylko ja jestem tak spostrzegawcza ze widzę takie rzeczy ... typu roczek Vanilkowej galerii![]()
Łapiemy miziaki od kochajacej siostrzyczki
Kobietozdjęcia są PIĘKNE
![]()
nie mam cię co nawet uczyć ....
uczeń przerósl mistrza...
jak to mówią
![]()
![]()
Czyżbyś jednak ukradła rodzicą tą lustrzanke ..![]()
Filmik suuuuper ^.^uwielbam patrzeć na wasze szczęście
A własnie coś mi obiacalas!!!filmik ze schodami
![]()
Jescze raz miziaki dla Van i dla jej pańci
Widzisz jaką masz mądrą sunię
Kinia, ucałuj ten piękny, mokry kremówkowy nochal ode mnie. W Vanillkowy jęzor nie musisz
Wiewióra mnie powaliłamoje pewnie zrobiłyby minę 'sama se właź'
Vanilki jakby więcej? czy mi się wydaje
buziaki dla wnusi!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości