Jaka grzeczna ta niania na kinderbalu Na podłodze jakieś smakołyki leżą, a ona tylko z buzi dzieciom smak oblizuje zamiast z paczki całą garść ciasteczek skubnąć Śliczna Birmusia
Birmunia, moje cudo! I na balu się umie zachować i na spacerze (dzisiaj na berneńskim spotkaniu namówiła Conanka na zimową kąpiel w morzu... Contica też się zresztą do tego przyczyniła.)
Świetna,cudna panienka A jej zdjęcie mocującej się z konarem drzewa Pozostałym jej wyczynom oczywiście też nic nie brakuje,no i widać,że jej żywiołem jest woda-dużo miziaków dla pięknej dziewczynki
Obrazek został zmniejszony. Na spacerku na plaży Birma wskakuje do wody potem jest panierowanie i tak z kilkanaście razy pod rząd
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Mieliśmy też odwiedzinki Dafne Asi K.L
Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony. Birmucha była tak zazdrosna że wchodziła na mnie i prawie mówiła"to jest tylko moja pańcia"aż się zastanawiam czy biorąc mupeta dobrze zrobię Obrazek został zmniejszony. A na koniec moje ludzkie dziecię
Daria Ty "znikasz" w oczach moj Fibulec ma tak samo jak Twoja Birma, kapiele wodne i piaskowe sa the best wogole wytarzac sie w czyms jest super ale ja Ci zazdroszcze tej bliskosci morza pozdr
Mam super dietę i z chęcią się jej pozbędę nawet dopłacę
Mój kwiatuszek w piątek miał sterylkę,opłaciło się udać do fachowca w tej dziedzinie,szew 4cm,Birma bez fartuszka,kołnierza,najchętniej to by już skakała,bałam się okrutnie ale cieszę się że mamy to już za sobą
Panierowana Birmusia-wyglada pyyyyysznie :) a Ty Staruszko zarzuc ta diete bo niedlugo to lupe bede musiala wyjmowac zeby Cie na zdjeciach wyszukac buziaki mocne dla Birmuni, Ciebie i Dzieckiakow ps.Zosia to ma diabliki w oczach,hehe pewnie po mamusi
Birmusia wiosennie macha do wszystkich ogonkiem Obrazek został zmniejszony. Wypatruje tej upragnionej wiosny
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. W końcu wiosna do nas przyszła i pojechaliśmy na cavisiowy spacerek,mupety solidarne z rasą i na Birmę nie za bardzo zwracały uwagę ,za to zabawianie się sobą opanowane mają do perfekcji,szybkie to i zwinne ciężko było zaganiać.
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Ja i moje dzieci mupetemi niezmiennie zachwyceni