Leszczyna napisał(a):Halina napisał(a):Kasia ty nie żartujesz ?????
A wogóle maluchy super !!!!
Halina nie jest mi wcale do żartów, ja piszę poważnieSama jestem w szoku i jedyne co mi poradziła moja wetka i zoopsycholog to zabrać ją z powrotem bo nic z tego dobrego nie wyniknie
Zresztą ja sama tak czuję że tak należy zrobić. Nie chcę żeby mieli żale że im się ,,trefna sztuka trafiła,,
![]()
Tak Opium szuka domku, no chyba że mój Adam się da namówić żeby została z nami - to zostanie. Co byście pomyśleliGdybyście mieli wybranego szczona...po jakimś czasie go zamieniacie na innego...a po tygodniu już mieszkania z nimi wraca do hodowli
Mi się nasuwa jeden wniosek a mianowicie hodowla do bani
Kiepskie szczonki. Strasznie jest mi przykro
Kasia ja się domyślam, że ci nie do śmiechu. Ja myslałam, że naprawdę już dużo widziałam. Wiem, że zdarzają się różne sytuacje. No ale , że ośmiotygodniowe szczenię wraca do hodowli bo sika ???? Cóż, już wiem, że i z tego powodu może wrócić.
Decyzja z twojej strony słuszna jak najbardziej. Primerka też do mnie wróciła po tygodniu. Nowi właściciele zresztą byli weterynarzami, niestety pieskiem jakoś nie bardzo umieli się zająć. Tłumaczenia były dziwaczne ale nawet nie za bardzo chciałam słuchać, kazałam małą przywieźć i już. I była to najsłuszniejsza decyzja, Prima ma się dziś świetnie, nowi właściciele dbają o nią jak o oczko w głowie a ona się odwzajemnia z nawiązką.
Życzę małej udanego życia , jak nie u was to w nowym domu.