Kronch super karma!!!

Kronch super karma!!!

Postprzez kajkaw » 2011-03-03, 12:51

Tylko teraz możliwość zakupu zestawu "Mój pierwszy KRONCH"
składającego się z:
-opakowania 2kg dowolnej karmy
- 500ml olej z łososia
- snacki 175g (50% łosoś)
- snacki 175g (50% łosoś)

w wyjątkowej cenie 129zł!!!
oraz dokupienia do niego tabliczki energetycznej z 5% zniżką!!!

Snacki i keksy szczególnie dobrze sprawdzają się podczas szkolenia psów z zakresu posłuszeństwa oraz pracy węchowej, a tabliczki energetyczne polecam przed wystawami bądź zawodami lub intensywnymi treningami - jako lekkostrawne źródło energii.

Estera Krańska
[size=150]dystrybutor woj. małopolskie
Henne Pet Food KRONCH
tel.: 698 - 334 - 631
e-mail: estera.kranska@gmail.com

Na terenie Krakowa
Stały Punkt Odbioru
w Szkole Tresury Psów HITT DOG
ul. Na Błoniach 7 (Błonia krakowskie - stadion Juvenii)
lub dostawa do domu/kurier powyżej 200zł gratis!!!

obrazek
Obrazek został zmniejszony.

Nasza filozofia..

Przede wszystkim wykorzystaliśmy wyjątkowość zasobów natury. Od dawna wiadomo, że ludy spożywające dużą ilość mięsa z ryb zapadają wyraźnie rzadziej na takie choroby jak reumatyzm, dolegliwości skórne, alergie czy zaburzenia systemu immunologicznego aniżeli społeczeństwa, w których diecie główną pozycję zajmuje mięso zwierzęce.

Pozytywne właściwości oraz sukcesy żywieniowe, potwierdzone badaniami naukowymi uzyskały produkty z łososia, które z sukcesem możemy również wprowadzić do diety naszych zwierząt domowych.

Ryby, a dokładniej łosoś szczególnie bogaty jest w większość nienasyconych kwasów tłuszczowych Omega-3 i Omega-6 zwanych inaczej " esencją kwasów tłuszczowych".

Psy i koty potrzebują zarówno kwasów tłuszczowych Omega-3 jak i Omega-6. Częściej dostarczamy im część kwasów Omega-6, które zawarte są między innymi w olejach z soji, słonecznika czy kukurydzy, a niestety zapominamy o bardzo ważnych kwasach tłuszczowych Omega-3. Kwasy te zawarte są szczególnie w zawierającym tłuszcz mięsie ryby, np: łososia.
Kwasy tłuszczowe Omega-3 wpływają decydująco na pozytywne działanie naszego produktu. Potęgujący zdrowie wpływ kwasów Omega-3 uzależniony jest od dwóch kwasów tłuszczowych EPA i DHA, które w znaczącej ilości znajdują się w łososiu. Te dwa kwasy tłuszczowe zawarte są tylko i wyłacznie w rybie i nie występujace w żadnym innym naturalnym produkcie.

Dlatego nasz olej z łososia (Kronch Oil) powstaje ze świeżego, na zimno tłoczonego łososia.
Dzięki tej specjalnej metodzie produkcyjnej, przy maksymalnej ciepłocie ciała zwierzęcia, uzyskiwane są w pełni esencjonalne kwasy tłuszczowe. Powstają następnie prawie wyłącznie esencjonalne i nienasycone kwasy tłuszczowe.

obrazek
Obrazek został zmniejszony.
Ostatnio edytowano 2011-03-03, 14:04 przez kajkaw, łącznie edytowano 1 raz
kajkaw

Ostrzeżeń: 0
psy: berneński pies pasterski, owczarek niemiecki

Re: Kronch super karma!!!

Postprzez daria » 2011-03-03, 13:46

Miałam smaczki łososiowe,super :-D
Chyba się skuszę,dzięki Kaja :-D
daria

psy: Cometa Balticanis (Birma)

Postprzez Cefreud » 2011-03-03, 14:01

a co jest napisane na górze?
Dla mnie stosunek ceny do jakości jest taki sobie.Też sie na poczatku zachwycałam tą karmą, ale dokładniejsza analiza(dzięki Kasia) odwiodał mnie od pomysłu jej kupuenia
Cefreud

psy: CeFreud (*),Wall-e i Kubuś-sz koty,Pimki(*)

Postprzez kajkaw » 2011-03-03, 14:08

Ja mam przetestowane na chorym psie z IBD i sprawdza sie super. Zresztą nasz weterynarz po przeglądnieciu składu stwerdził, że karma jest super a to do mnie w 100% przemawia.
Przetestowałam wiele karm z najwyższej półki i mój julian nie je innej poza kronchem i weterynaryjnym royalem resztą gardzi ;-)
To też o czymś świadczy.
kajkaw

Postprzez kajkaw » 2011-03-03, 14:12

Daria spróbuj sobie Julek jest na activie i jest mięciutki jak kaczuszka ;-)
kajkaw

Postprzez Cefreud » 2011-03-03, 17:41

już kiedys pisałam o tej karmie.Przesyłają darmowe próbki :
viewtopic.php?f=72&t=6418
Cefreud

psy: CeFreud (*),Wall-e i Kubuś-sz koty,Pimki(*)

Powrót do Karmy suche