NEFRA -Kropelka i OBELIX-Leszczyna-"Nasza książęca para"

Galeria z ogólnym dostępem. Można się tu pochwalić swoją pociechą!

Moderator: Apcik

Re: Galeria Nefruni

Postprzez anitka12224 » 2011-02-28, 12:52

śliczna Nefrunia :-D :mrgreen:
anitka12224

Ostrzeżeń: 0
psy: BPP- CARMEN spod Góry Ślęży ANKO i AYA Carmbern
Hodowla: CARMBERN FCI

Postprzez daria » 2011-02-28, 12:56

Ale futerko to ona ma przednie,moją Birmę można teraz nazwać Nagi BPP :mrgreen:
Nefrunia pilnuj posłanka,dwunogi maja swoje :mrgreen: ;-)
daria

psy: Cometa Balticanis (Birma)

Postprzez kreska » 2011-03-01, 08:57

Kasko Wasza Ksiezniczka jest niepowtarzalna :!: ja bym ja zaprowadzila do dentysty bo jest cudna ;-) ;-) mam nadzieje ze Wasz kryzys juz minal i nie wroci :!:
Moj Łacioch tez tak reaguje na probe wyprania lub chocby wytrzepania poslania, chociaz na codzien woli inne miejsca do polegiwania ale jak tylko probuje ruszyc pontonik to okazuje sie ze nieoczekiwanie przykleil sie jej do futerka :lol:

POZDR
kreska

psy: Fibi,Bibi,Balu,Lila,Lilawati, Solo i Łatka(*)
Hodowla: SOULBERN

Postprzez KasiaT » 2011-03-01, 14:55

Dzięki za wszystkie ciepłe słowa skierowane w kierunku do mojej księzniczki Nefry-to jak wiadro miodu wlane na moje serce :-) A wracając do jej braku uzębienia(P4 po prawej stronie)to w dalszym ciągu podtrzymuję swoją opinię,że ona jest tak idealna,że gdybym ją wystawiała to pozostałe piesy wróciłyby z niczym-no i po co wprawiać pozostałych w zakłopotanie,widocznie tak mialo być,
aby pozostali posiadacze czworonogów nie płakali po nocach,że ich podopieczni nie są tak idealni jak moja księżniczka Nefra :lol: :lol: :lol: :mrgreen: (oczywiście to żart,a nie próba urażenia kogokolwiek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
[quote="kreska"]Kasko Wasza Ksiezniczka jest niepowtarzalna :!: ja bym ja zaprowadzila do dentysty bo jest cudna ;-) ;-) mam nadzieje ze Wasz kryzys juz minal i nie wroci :!:
A wracając Aniu do kryzysu,to on ciągle trwa,bo po pewnych wydarzeniach ciągle muszę rozmawiać ze ślubnym co dalej-mam nadzieję,że się jakoś ułoży,i jak będę gotowa to o tym pogadamy(mam nadzieję,że odbierzesz po tym wszystkim telefon :mrgreen: )
KasiaT

psy: Nefra-Kropelka i Obelix-Leszczyna

Postprzez Ola_Dora » 2011-03-03, 21:09

Matkooo. Jaki ona ma fryz. :roll: :lol: :lol:
A jaka kręcona, taki baranek. :lol: :lol:
Śliczna jest. :-D
Ola_Dora

psy: EYOWA Ered Luin [*]

Postprzez MartaD » 2011-03-03, 21:15

Piękna sunia i jaka ofutrzona :-D Cudna...
MartaD
Administrator

psy: Lusionki
Hodowla: Lusion

Postprzez KasiaT » 2011-03-03, 23:20

Tak,tak z tym futrem to faktycznie jak baranek(najbardziej na kufrze)a bez codziennego wyczesywania to byłby dramat :lol: Ale na szczęście ciocia 4mala sprzedała nam hita w co się jeszcze trzeba zaopatrzyć przy takiej owcy i od jutra szukam sprzętu,bo mała ma tak gęstą i grubą sierść,że rękę ciężko włożyć,nawet nasza wetka oczy stawia jak ją widzi,że za każdym razem ma jej coraz więcej :lol:
Dzięki za wszystkie ciepłe słowka skierowane do naszej księżniczki Nefruni :lol:
KasiaT

Postprzez Wydra » 2011-03-03, 23:27

Ty nam tu lepiej napisz co za niespodziankę dla nas szykujesz ;-) :mrgreen: :lol: :lol:
Wydra

Postprzez KasiaT » 2011-03-03, 23:55

Romciu specjalnie dla Ciebie popiszę o nispodziewajce,bo dla mnie też było to ogromne zaskoczenie :lol: Wczoraj mój SZ(sznowny małzonek)po raz pierwszy usiadł po naszej nieudanej adopcji,żeby poczytać forum i jako pierwszy wyświetlił mu się wątek osesków u Leszczynki i po 30 min zawołał mnie,że mam dzwonić do kobietki,i że my zabieramy od nich szczonka(na początku myślał,że Opium to chłopak ,i ja musiałam mu uświadamiać,że to dziewczynka i po następnych 30 min po przeczytaniu całego wątku stwierdził,że on chce Obelixa,bo dla niego nie jest istotne to żeby szczonek był idealny i wystawowy-oczywiście wizualnie),bo szkoda mu jest P.Kasi i jej osesków.Oczywiscie nadmienił mi też,że o Nefrze też dowiedział się juz po fakcie jak była zaklepana :-)Więc cóż było robić ok godz 21 lub nawet po zadzwoniłam do Leszczynki i omówiłam sprawę i zabieramy chłopaka w niedzielę.Wiem,że część osób może myśleć,że to pod wpływem emocj,ale spontaniczność jest bardzo dobra,bo ja zawsze śniłam o 2-paku,no,a z Bongiem nam nie wyszło i mój SZM powiedział,że 2 raz nie bedzie z nim ryzykował.Nie chciałam robic z tego żadnej tajemnicy,bo dzisiaj powiedziałam o tym AniRe i oczywiście 4mali(miałam do Ciebie zadzwonic,ale niedawno wróciliśmy od 4mali z odwiedzin,wiec zrobię to jutro).Obelix jest cudny i będzie juz u nas :-) - a z SZM się nie dyskutuje :lol: A naszą Nefrę czeka po zakończeniu 1 cieczki sterylka bo jest ona cioteczną ciotką Obelixa,żeby biedy nie było :mrgreen: (Sotel jest ojcem Nefry i dziadkiem Obelixa)No i myślę że na dzisiaj zaspokoiłam waszą ciekawość :-)
Pozdrawiam serdecznie Kasia,Mariusz i księżniczka Nefra :mrgreen:
KasiaT

Postprzez dorciaj » 2011-03-04, 08:53

Kasiu - gratulacje :mrgreen: - niech Wam mały Leszczynek zdrowo rośnie :-D
dorciaj

psy: Fito Piorun Aris

Postprzez Bijou » 2011-03-04, 08:57

Nefrunia super dziewunia :!: A Obelix kawał "chłopa" .Przynajmniej się super wybawią ,wiem coś o tym też mam dwu-paczek :lol: :lol: :lol: Witamy wśród dwu-paczków :-D pozdrawiamy
Bijou

Postprzez jbeata » 2011-03-04, 09:50

Gratulujemy Kasiu :-D
nie ma jak dwupaczek.... :-D
jbeata

psy: Pola,Rose,Klara,Beauty,Phoebe,Rolex, Erotica (*)
Hodowla: Mocne Góralki

Postprzez daria » 2011-03-04, 10:10

Kasiu i SzM,gratulacjony widocznie właśnie tak miało być :-D
A Obeliks jest cudny :-D :-D :-D
daria

psy: Cometa Balticanis (Birma)

Postprzez umala » 2011-03-04, 10:31

I my bijąc pokłony Księżniczce Nefrze gratulujemy decyzji i cieszymy się z powiększenia stanu koronowanych głów na podlasiu. Księciuniu Obeliksie przybywaj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
umala

psy: Zenit JR

Postprzez Wydra » 2011-03-04, 10:48

Kasiu! cieszę się razem z Wami :-D i trochę nawet zazdroszczę ;-) zawsze z nutką rozrzewnienia wracam do czasu kiedy i u nas zawitała taka mała futrzana kulka, ile to było radości a ile pracy ;-) :lol: czułam się wtedy taka niezastąpiona :lol: :lol: Poczułam się jak bym znowu była młoda ;-) nic mnie nie bolało, nie przeszkadzało mi nocne wstawanie, ach wspomnienia ;-)
Niech maleństwo przyniesie Wam wiele radości.Tak na marginesie,mądrego i myślącego masz chłopa ;-) :lol: :lol:
Wydra

Postprzez KasiaT » 2011-03-04, 11:35

Ja też się bardzo cieszę,że taka mała kluska onek-pieronek-szczonek Obelix dołączy do naszej rodziny :-)
KasiaT

Postprzez SwissW » 2011-03-04, 12:02

Super wiadomość :-)

Fajnie, ze się dobernicie :mrgreen:
SwissW

psy: Bobi i Riko

Postprzez Justynka » 2011-03-04, 12:31

Gratulujemy powiększenia rodzinki :mrgreen:
Justynka

psy: Pako

Postprzez allam » 2011-03-04, 17:23

Bardzo mi się podoba, kiedy mąż sądzi, że to był jego pomysł ;-) A jeszcze, że podjął tę decyzję, żeby Tobie zrobić przyjemność :lol: :lol: No to teraz zobaczymy, kto "oszaleje z radości":lol: :lol:
Bardzo Wam gratuluję, to mój faworyt leszczynowy ;-) .( Bo fawortka to oczywiście Opiumka).
allam

Postprzez Barb » 2011-03-04, 19:55

Pozdrawiamy śliczną damę z bujnym włosem :-D Bardzo się cieszymy, że Nefrunia będzie miała przy sobie drugiego berniołka, to cudowna wiadomość... Obelix obsypie ją szmaragdami a od widoku takiej księżniczki zaszumi mu w głowie :-D
Jeszcze raz gratulujemy i serdecznie pozdrawiamy --<-@
Barb

psy: Hector (Żarty Żurek "Majowy Skarbiec")

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Galeria psiaków