Romciu specjalnie dla Ciebie popiszę o nispodziewajce,bo dla mnie też było to ogromne zaskoczenie

Wczoraj mój SZ(sznowny małzonek)po raz pierwszy usiadł po naszej nieudanej adopcji,żeby poczytać forum i jako pierwszy wyświetlił mu się wątek osesków u Leszczynki i po 30 min zawołał mnie,że mam dzwonić do kobietki,i że my zabieramy od nich szczonka(na początku myślał,że Opium to chłopak ,i ja musiałam mu uświadamiać,że to dziewczynka i po następnych 30 min po przeczytaniu całego wątku stwierdził,że on chce Obelixa,bo dla niego nie jest istotne to żeby szczonek był idealny i wystawowy-oczywiście wizualnie),bo szkoda mu jest P.Kasi i jej osesków.Oczywiscie nadmienił mi też,że o Nefrze też dowiedział się juz po fakcie jak była zaklepana

Więc cóż było robić ok godz 21 lub nawet po zadzwoniłam do Leszczynki i omówiłam sprawę i zabieramy chłopaka w niedzielę.Wiem,że część osób może myśleć,że to pod wpływem emocj,ale spontaniczność jest bardzo dobra,bo ja zawsze śniłam o 2-paku,no,a z Bongiem nam nie wyszło i mój SZM powiedział,że 2 raz nie bedzie z nim ryzykował.Nie chciałam robic z tego żadnej tajemnicy,bo dzisiaj powiedziałam o tym AniRe i oczywiście 4mali(miałam do Ciebie zadzwonic,ale niedawno wróciliśmy od 4mali z odwiedzin,wiec zrobię to jutro).Obelix jest cudny i będzie juz u nas

- a z SZM się nie dyskutuje

A naszą Nefrę czeka po zakończeniu 1 cieczki sterylka bo jest ona cioteczną ciotką Obelixa,żeby biedy nie było

(Sotel jest ojcem Nefry i dziadkiem Obelixa)No i myślę że na dzisiaj zaspokoiłam waszą ciekawość
Pozdrawiam serdecznie Kasia,Mariusz i księżniczka Nefra