no, dotarliśmy, w drodze powrotnej odwiedziliśmy rodzinkę, więc trochę nam zeszło...
Niespodziewajka vel Bella rzeczywiście 1. w młodzieży! dla mnie szok, szok i jeszcze raz szok

miałam nadzieję na jakiś ładny opis, bo to dopiero nasza druga wystawa, miejsce lokatowe było szczytem marzeń. bardziej chodziło o przyzwyczajenie psa do biegania po ringu, a tu taka niespodzianka, a może nawet Niespodziewajka

tym bardziej, że Bella chciała uciec z ringu i nie bardzo chciała pokazać zęby, choć w domu szczerzy się bez oporów. komentarz sędziego: 'nic tu nie widać, ale dobra, zobaczy się, co dalej'

no i się zobaczyło, opis: 'Dorodna, o mocnej budowie, proporcjonalnej głowie. Prosta linia grzbietu. Kończyny dobrze kątowane i ustawione. Płynny ruch, poprawna szata.' No i na koniec jeszcze uwaga sędziego, żeby poćwiczyć bieganie, bo często pies jest dobry, a wystawca nie potrafi tego pokazać. noooo, zgadzam się, w porównaniu młodzieży (pies i suka) dałam ciała totalnie, bo prawie wyrwała mi się na środek ringu, ale i tak normę wyrobiliśmy z nawiązką i jestem z niej baaaardzo dumna

zdjęć mamy trochę, ale już dzisiaj nie mam siły, postaram się jutro coś wkleić.
Madziula, my też pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia... gdzieś