Tomek i Dżoja napisał(a):Człowiek idzie ulicą i równie dobrze jakiś wariat może wyciągnąć broń i zacząć strzelać. Więc jak ktoś ma jakies lęki to niech nie wychodzi z domu.

Moderator: Halina
Tomek i Dżoja napisał(a):Człowiek idzie ulicą i równie dobrze jakiś wariat może wyciągnąć broń i zacząć strzelać. Więc jak ktoś ma jakies lęki to niech nie wychodzi z domu.
Busola napisał(a):Tomek i Dżoja napisał(a):Człowiek idzie ulicą i równie dobrze jakiś wariat może wyciągnąć broń i zacząć strzelać. Więc jak ktoś ma jakies lęki to niech nie wychodzi z domu.
...a jak ktoś nie posiada kultury osobistej i nie potrafi się przystosować do cywilizowanego społeczeństwa to niech na Księżyc się wyprowadzi
Umiesz pisać po Polsku czy to jest za trudne ?fabiolola napisał(a):Słowa Tomka to chyba większość szokująniestety wielu takich ludzi spotykam na codziennych spacerkach " mój pies to jest grzeczny, on tylko powąchać chce, tylko się chce bawić z pieskiem...."a ty człowieku stoisz z bestią na smyczy i usiłujesz odejść na planowany spacer
a bestia chce pobrykać z kolegą
Barbel napisał(a):Tomek, Tomek, ręce opadają....
Tomek i Dżoja napisał(a):Dziwne że nie chcesz odpowiedzieć. Pewnie nie masz nic konkretnego do napisania.
Pewnie jesteś taką osobą co chodzi tylko sama własnymi ścieżkami i nie lubisz obcych psów i uciekasz od nich.
Ja na szczęście tak nie mam i nie bronię kontaktów z psami.
allam napisał(a): Odnosi się to również do "dowcipnych" pań, które w obecności własnych dzieci potrafią do osoby zwracającej uwagę powiedzieć, że to jej przydałby się kaganiec :-( No cóż, czym skorupka za młodu... .
Przykre jest to, że niektórzy uważają, że mają monopol i wolno im mieć w głębokim poważaniu zdanie innych. Ale w przyrodzie nic nie ginie, zawsze można trafić na większego ..., czego im z całego serca życzę.
Ja bym raczej powiedziała że kupiła. Bo właścicielką jego jest tylko z nazwy.SwissW napisał(a): Paniusia ma teraz nowego yorka
Powrót do Berneński Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości