Moderator: Aga-2
Regulamin Forum napisał(a):2. Zabrania się umieszczania na forum postów o treści:
- obraźliwej
- niecenzuralnej
- niezgodnej z prawem
Użytkownicy, którzy nie zastosują się do powyższego otrzymają ostrzeżenia a następnie zostaną zbanowani.
Ostrzeżenia:
Po 3 ostrzeżeniach następuje blokada pisania postów na tydzień,
po 5 ostrzeżeniach zablokowana zostaje możliwość pisania postów,
po 6 ostrzeżeniach zostaje zablokowana możliwość wejścia na Forum
BoBer napisał(a):dorciaj nie byłaś na wystawie w Rzeszowie więc nie jesteś tego w stanie sprawdzić...
nie widziałaś że Tomek kulał i powłuczył tylną lewą nogą...,
nie widziałaś też otwartej sierści u DŻEZ Majowy Skarbiec... resztę widać na zdjęciach...
Poza tym chyba nie chcesz stwierdzić że nie mam prawa wypowiadać swoich ocen...?
Pozdrawiam
Wasz BoBer
BoBer napisał(a):PS.
allam dla mnie jest to zrozumiałe, że w moim życiu wszystko podlega cudzej ocenie,
czy tego chcę, czy nie…
BoBer napisał(a):Dorciaj co prawda jestem inżynierem i moim językiem/pismem jest głównie rysunek...,
ale nie sądzę aby moja forma wypowiedzi była aż tak parzszywa jak ją odebrałaś...
BoBer napisał(a): liczę na pomoc w tej kwestii
choćby ze strony dorciaj (będzie to odmiana dla tego ciągłego odwiedzania kosza).
Aga-2 napisał(a):Przepraszam, ja tak nie a propos... co to znaczy "płytka łopatka"![]()
Nie mogę też sobie wyobrazić, żeby łopatka mogła być "głęboka"...
kreska napisał(a):napisalam doslownie tak jak okreslila to sedzina![]()
kreska napisał(a):z tlumaczenia zrozumialam ze chodzi o szersza, czyli siegajaca glebiej w kierunku klatki piersiowej![]()
kreska napisał(a):niestety lokat nie znam bo musialysmy pedzic z Tomkiem do weta
Barbapapa napisał(a):kreska napisał(a):niestety lokat nie znam bo musialysmy pedzic z Tomkiem do weta
To co się stało?rozumiem że albo jakiś drobiazg, albo dobry wet, że tak szybko postawił na nogi Tomka.
![]()
Wszystkiego najlepszego dla wystawiających. Gratulki za i za te mniej i za te więcej wygrane.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości