choć przydałaby się również publikacja: "BPP wczoraj, dziś i jutro"

Moderator: Halina
Anirysova napisał(a):Nam tę niemiecką książkę dawno temu polecała Laura Bernetti i od razu zanaczyła, że nie ma wersji angielskiej
Beatinka napisał(a):Gosia, Klaudia zna niemiecki ,myslę,że czytając książkę nie miałaby problemów ze zrozumieniemale... jesli chodzi o tłumaczenie dla innych..hmm...nie śądzę aby się podjęła, aby rzeczywiście nie namieszać . Ale bardzo chętnie dołączę się do propozycji fachowego tłumaczenie przez kynologa, myślę ,że tylko takie tłumaczenie będzie wiarygodne .Nie wiem czy potrzeba zgody autora na tlumaczenie dla małego grona osób.Książkaw wersji tłumaczonej nie będzie rozumiem przekazana do druku tylko w formie tzw.skryptu dla zainteresowanych.
Beatinka napisał(a):Nie wiem czy potrzeba zgody autora na tlumaczenie dla małego grona osób.Książkaw wersji tłumaczonej nie będzie rozumiem przekazana do druku tylko w formie tzw.skryptu dla zainteresowanych.
Martin napisał(a):Tak zachwalaliście to, aż kupiłem "Berneński pies pasterski poradnik opiekuna." Czy książka "The Bernese Mountain Dog Yesterday and Today" (Berneński pies pasterski wczoraj i dziś ) Autor: Silvana Vogel Tedeschi jest już w naszym ojczystym języku ?
Powrót do Berneński Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości