Ja również napisałam do Baji wiadomość prywatną, ale niestety nie dostałam odpowiedzi, więc też nie za bardzo wiem, o co chodzi. Jednak uważam, że powinnam wstawić się za hodowlą Hanga, ponieważ odwiedziłam stadko Pani Marii i wcale nie zauważyłam jakichkolwiek niedociągnięć. Może i nie jestem najlepiej doświadczona, ale czytuje forum od deski do deski, oglądam zdjęcia i chyba w jakiś sposób mogę sobie porównać hodowle, warunki jakie tam panują i wyrobić sobie zdanie. Myślę, że nieładnie jest obgadać inną hodowlę, nie napisać dlaczego się jej nie poleca i zniknąć...
U Pani Marii byłam, kiedy akurat były małe szczonki. Nie bały się ludzi, nie uciekały, miały stały dostęp do dużego ogrodu jak i domu, styczność z dużymi benkami i cockerami, no i oczywiście domownikami. Duże benki były bardzo zadbane i przekochane

Widać, że im niczego nie brakuje. A Pani Maria i Jej mąż są bardzo chętni do podzielenia się swoją ogromną wiedzą.
Ja osobiście gorąco polecam tę hodowlę i już nie mogę się doczekać, kiedy będę mamą zastępczą szczonka po Beni.