Moderator: Aga-2
Nie lepiej, żeby właściciele poprzez swoich przyjaciół umieścili na forum lub
na stronie hodowli kopie oceny z Berlina i dokumenty posiadane przez Nagasaki
i inne psy dotyczące uzyskanych tytułów.
Janina napisał(a):To właśnie ty powodujesz straty moralne hodowczyni!
Janina napisał(a):Ja nawet nie wiedziałam ile championów było na tej wystawie i które z Polski. Do kogo miałam się zgłosić, żeby się tego dowiedzieć? Forum to zły adres?
Janina napisał(a):Prośba o umieszczenie fotokopii certyfikatów championa w internecie tak cię rozłościła? Czy one nie są właśnie do pokazywania? Przecież to może być też dobra reklama, a nie żeby ukrywać sukcesy!
Janina napisał(a):Berneńczyki są nawet fajne, ale właściciele jak widać, bywają różni.
Janina napisał(a):Na pewno nie chcę mieć takiej przyjaciółki jak Bea.
Janina napisał/a:
Na pewno nie chcę mieć takiej przyjaciółki jak Bea.
bea napisał(a):A o tym,czy wyraziła Pani TYLKO swoje watpliwości i czy TYLKO Pani pytała niech moze zadecyduje sąd.
bea napisał(a):Pani Janino ,dziękuje za piękne zobrazowanie mojego ostatniego postu.Nie jest mi przykro,ze sie Pani nie podobam,ani tym bardziej tego ,ze nie widzi mnie Pani jako kandydatki na swoja przyjaciólkę.Przyjmuje to jako pochwałę.Gratuluje tez Pani specyficznego daru oratorskiego,w którym dorównuje Pani wielu naszym Politykom.Jeszcze raz prosze Pania tylko o jedno- o podanie personaliów ,jezeli nie chce ich Pani podac na forum prosze o przesłanie ich na adres hodowli Deikowa Dolina.Ps.Certyfikaty psów z Deikowej Doliny Agata zamiesciła na forum na moja prosbę.,bez wiedzy Teresy.Miałam jeszcze nadzieję,ze moze cos dotrze do Pani Janino.Tereska miała racje ,z ludzmi pewnego pokroju nie warto dyskutowac,bo nie dosc ,ze nie udowodni im się ,ze nie jest sie wielbładem to jeszcze okaże sie,ze nasi przyjaciele to żyrafy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości