My już po dwóch lekcjach szkoleniowych, pod ogromnym wrażeniem umiejętności szkoleniowym Pana Darka.Heban łebski facet w lot łapie co chcę od niego uzyskać. A wczoraj prosto ze szkolenia pojechaliśmy na kurs asystencki ( miał być w niedzielę, a sobotę dołożyli i ze szkolenia prosto na kurs ) byliśmy seksi szczególnie ja w tej brudnej kurtce i spodniach, Pan Darek też, przeprosiliśmy za nasze wieczorowe stroje

i spóźnienie

Ale Heban jaką za to zrobił furorę

Kursanci powiedzieli...no wreszcie ktoś się pojawił ze swoim przedstawicielem rasy, dał się pomiziać. Przedstawiłam moje ,,oczko w głowie,, ...,Poznajcie mojego Hebana Młodzieżowego Championa Polski - a sekretarka naszego oddziału...KU CHLUBIE oddziału Rybnik

Myślałam że spuchnę z dumy.

Zdążyliśmy na wykład z sędzią Fąfarą i potem wyszliśmy na przerwę. Ja z psem na siku, panowie na papierosa a sędzia chciał zobaczyć Hebana

I stali tak sobie panowie paląc, a ja kręciłam się po krzakach. Nagle słyszę...Kasia sędzia ocenia Ci psa

Ma miękkie nadgarstki

A ja...Tak

Podeszliśmy blisko i sędzia spytał ile ma lat - ja odpowiedziałam...Piękny PIES, gruba kość, piękna samcza głowa i oczy ma idealne nic nie obwisa - śliczny

Połechtał moją próżność

Oczywiście nie omieszkał zapytać po jakim psie od kogo - odpowiedziałam...Bardzo miły człowiek.
Mieliśmy wczoraj świetny dzień - cały dzień z Hebusiem od 8.00 - 18.00. Gosiu, Aniu dziękuję za Hebana