dorciaj napisał(a):Dorotko, a skąd pomysł, że on skacze przez płoty- on po prostu jest wulkanem energii
i bryka.
Ja jestem szczęśliwą posiadaczką dobermana (ma prawie 2 lata) i jego również roznosi - bryka, skacze, lata jak szalony - ale do głowy mu nie przyszło skakać przez płot
Postprzez Wydra » 2011-03-17, 12:10
O Ronim za dużo powiedzieć nie mogę, wiem tylko tyle, że ma ok 2 lat wychowywał się w domu pod Rzeszowem i ma skłonności do skoków przez płot.
Zdecydowanie nie kanapowiec- To psiak dla kogoś kto będzie chciał z nim spędzać czas aktywnie.
A gdyby się trafił ktoś kto zechce z nim potrenować agility - to dopiero byłoby super
Wydra napisał(a):Czyżby szykowała nam się wizyta przedadopcyjna![]()
jaro napisał(a):Wydra napisał(a):Czyżby szykowała nam się wizyta przedadopcyjna![]()
Czy sprzęt latający gotowy do przylotu na wizytę ?
saba&mlis napisał(a):Bardzo mi sie zwierz podoba, sama bym go chetnie wziela, tak mu fajnie z oczu patrzy
Jedyne o co się martwię to o Wasze wymuskane otoczenie wokół i czy Pani domu bedzie w stanie przeżyć pewne straty![]()
![]()
Wydra napisał(a):No to nie dopuszczaj kobiety do komputera, przynajmniej do czasu aż psiak będzie w domu![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość