Torcisko odlot! kształty realistyczne, ciekawe jak z zapachami
Biszonie! Prawie dorosły! (prawie robi wielką różnicę ) Abyś nadal miał przygód coniemiara ku uciesze swojej i czytającej gawiedzi, ale rozumek mógłbyś nieco stuningować, co by Twej Pańci lżej się żyło
Bardzo dziękuję w imieniu Bisza za życzenia (już śpi ) Troszkę rozumku się przyda Zastanawiałam się czy gdyby miał trochę większą głowę to mózg lepiej przetwarzałby dane. W trocie było mięsko Warzywa są pyszne i zdrowe Zapach był zachęcający
Co najmniej 100 psich lat życia słodkiemu solenizantowi,aby jego Pancia mogła nas raczyć zabawnymi opowieściami z jego zwariowanego życa A torcik rewelacyjny
i od na spóźnione życzenia Biszu sto zwariowanych lat u boku swojej zwariowanej pańci! żeby wszystkie skarpetki były z ryżu a sznurki z makaronu Sto lat
Mr Biszu - całuski od Esi, "piątka" od Robina a od nas mnóstwo mizianek. I 100 lat!!!! A torcik the best - pomysł opatentowany czy można "odmałpować" ??
Spóźnione życzenia dla prawie dorosłego Pana Psa. Życzenia, żeby większy pożytek robił z zawartości pięknej łepetynki (to raczej pobożne życzenie Pańci ) i samych pysznych i pachnących przysmaków podawanych przez Pańcię, a nie "z trudem" zdobywanych
Bardzo dziękujemy Bisiek aż się napuszył Aniu kerovynn - można małpować Mam jeszcze pomysł na tort owcę, krowę i szwajcarski. Przydałby się trójpak Mogłabym wytwórnię tortów otworzyć
Cefreud napisał(a):Bisz 100 lat! Paula,jak dobrze,ze z porzadanych przez Bisza przysmaków na ksztalt tortu wybrałaś skarpetkę.....
Iiiiiiiiiiiiiahahahahaha Widzę, widzę to oczyma wyobraźni
Coś dla Kamila który ma chyba obsesję na punkcie psiego ofutrzenia. Wyłysił Jantara i teraz dopatruje się wszędzie przerostu psiej sierści. Apeluję o wolność futra Jantara Owłosiona Biśkowa klata (według mnie owłosiona - nie wiem, nie znam się) Obrazek został zmniejszony.
Oj chłopak ma takie kudełki,że bez problemu można by było warkoczyki porobić -może Pancia by się skusiła,żeby z Bisza zrobić samuraja -pewnie wyglądałby cudnie
Nika, Leszczynka szyje fajne śliniaki Może dziewczynkom by przydały Bisiek będzie przez jakiś czas niefotogeniczny. Męczenie fotami Kocmołucha spadnie do 0