U nas cicho jakos sie zrobiło. W domu został jeszcze Sajgon i Saszka. Saszka tez niedługo pojedzie do nowego domku a my coraz bardziej przyzwyczajamy się do Sajgonka.
a teraz malutkie gabrysie w nowych domkach
pamiętacie

malutka Hanusia teraz Warszawianka ma koleżankę Fridę i kolesia Dyzia który na jej widok wieje gdzie pieprz rosnie

,takji z niej łotr
URL=http://img694.imageshack.us/i/0250male.jpg/]

[/URL]
Uploaded with
ImageShack.usURL=http://img541.imageshack.us/i/0309male.jpg/]

[/URL]
Uploaded with
ImageShack.usSerwus też pojechał do domku gdzie za przyjaciela i kompana do zabawy ma bernusia Bezanka

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usSpartuś juniorek i Szilka mieszkają w Gdyni,mimo ze w różnych domach ale utrzymują kontakty ispotykają sie w spartkowym ogrodzie.

Uploaded with
ImageShack.uszabawa szczęśliwego rodzeństwa

Uploaded with
ImageShack.usdodam ze Spartek junior systematycznie do mnie pisuje.Powiem szczerze dawno sie tak nie usmialam ,ciągle ma jakieś przygody, odwiedziny siostry Szilki i wspólne szaleństwa a to kapiel w ogrodowym stawku wymuszona chęcią poznania pływajacych w nim rybek,nie wspomnę o przymusowej cieżkiej pracy przy modernizacji ogrodu

czy o pilnowaniu pana coby na okrągło w dresikach nie chodził/spartka świętą powionnoscia jest ciąganie Marka za nogawki zeby mu te łachy zdiać -cytuję

tak jak na porżądnego psa przystało pobiera systematyczne nauki,,,,,,

.Ostatnia wiadomość z dziś od młodego cytuję,,,,,,,,,
Alicjo Rosnę jestem juz duży poznałem Kajtka z sasiedztwa i Sarę ,,,,,,,O Boże,,,,,to trochę podstarzała golden retriwerka ale jaki ma OGON,,,,,,,,,,,wiesz co Alicjo Marek mówi ze troche za duzo rozrabiam jak na swoje lata ,,,,,,,,,wiesz co postanowiłem w to lato poświecić sie pracom w ogrodzie,,,,,,,, kocham was spartek junior,,,,,
ja jak to na babcie przystało staram sie młodego jak to się mówi ustawić do pionu zeby hodowli wstydu nie robił ze jest rozpuszczony jak bezpański bicz ale mam wrazęnie ze obaj z Markiem jak to sie mówi na jednym wózku jada i do tego dobrali sie obaj jak dwa ziarnka w korbcu maku.,,,,,,,,,,,

.No to na tyle ,reszte relacji z domków pozostałych spartkowych urwisów w następnym odcinku.