I on tak cały czas molestuje Eśkę ? I szczeka? Jestem kompletnie nieprzywykła do szczekania psa w mieszkaniu.
Moderator: Apcik
czechó napisał(a):Ten "dziwny" ślad na piasku na fotce to najprawdopodobniej trop kałużnicy czyli największego polskiego chrząszcza (zresztą wodnego), który występuje w starorzeczach Rogalińskiego PK. Tylne odnóża przekształcone ma w wiosła i stąd te łódeczkowate ślady, a na stronie brzusznej ma kil - stąd rowek na środku śladu.
Pozdrawiam i życzę dalszego owocnego tropienia przyrody
Majszczur napisał(a):Twoje wodołazy mają raj, choć na niektórych fotach Esia ma jakby letko zblazowaną minkę
kerovynn napisał(a): Durna ja myślałam, że pies tak patyczki sobie chrupie i jeszcze chwaliłam dobry pies, jak ładnie sobie chrupie a to wycieńczona dietą sucz na gnoty sie rzuciła
PaniBisiowa napisał(a):Matko, jaki Robin jest wścibski
czechó napisał(a):Zachęceni waszymi zdjęciami też wybraliśmy się w niedziele nad Watrę (w okolice Orkowa) pies się wyszalał ale należało mu się - właśnie w niedzielę kończył roczek !!! Po powrocie dostał tort z szynki i wątróbki i poszedł spać wymęczony
Wydra napisał(a):Ojak widzę Robin odrazu dwupokojowe schronienie dostał
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości