Moderator: DolceVita
Majszczur napisał(a):Jestem rozdarta wewnętrznie, ale u mnie też wyjazd stanął pod znakiem zapytania, i to wcale nie chodzi o odległość, bo kilometry to pikuś dla dobrego towarzystwa tylko ze względów zdrowotnych i to nie moich .
Mam nadzieję, że nie za późno na odwołanie bez reperkusji.
i również mam taką nieśmiała prośbę nie skreslania nas definitywnie z listy, bo mam cichutenką nadzieję, że gdyby jednak coś się u nas w ostatniej chwili zmieniło znajdzie się kawałek podłogi i dry beda dla mnie i suki...
stmichal napisał(a):Potwierdzamy przyjazd razem z Barym, na pewno będzie to udany wyjazd i spotkanie.
p.s. Boszków jest ok 150 km od Jeleniej Góry. To żadna odległość. Jeżeli możesz podaj trochę więcej szczegółów, np. kiedy i komu zapłacić za pobyt, co z wyżywieniem ?
Bobik napisał(a):Boszkowo to jest raczej 250 km od Jeleniej Góry. Ale entuzjazm pokona każdą odległość :)
Majszczur napisał(a):O rany! Całe stado Spartków... to musi być widok!!!... chyba trzeba dać cynk do mediów![]()
![]()
![]()
Romuś... już mi normalnie niezręcznie i głupio, bo gdzie wejdę to mnie przepraszasz...
ale za buraczki - wybaczę
asienka, ale Ci zazdroszczę... gdybym tylko dojechała mogłybyśmy się"połączyć" ale mój "transport " chyba niestety nie wypali... dosjaa nie jest pewna czy pojedzie...
Powrót do Szwajcarskie spotkania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości