![:] :]](./images/smilies/icon_45.gif)
Pozdrawiam Pana Pawła

ppp.j napisał(a):Qrcze zachowałem się jak zwykły kmiot. Nie przywitałem się ani nie przedstawiłem. To pewnie ta fascynacja Bernusiem. Sorry. Spieszę to nadrobić.
Witam szacowne grono sympatyków psów berneńskich. Muszę przyznać że jestem pełen podziwu dla Waszej roboty. Tyle bezinteresownej pracy by uratować jakiegoś psa - chapeau bas.
Teraz się przedstawię: Paweł Jarzembowski, z pochodzenia warszawiak, z wyboru wieśniak a nawet leśnik. U schyłku naszej aktywności zawodowej wybudowaliśmy dom w lesie i tu w ciszy i spokoju oddajemy się naszym zamiłowaniom. Myślę że zdołam stworzyć Aresowi dom pełen miłości i spokoju tak jak to się stało z innymi pieskami które do nas trafiały. Jedno jest tylko przykre że one tak krótko są z nami. Mój ostatni ON trafił do nas jako już starszy jegomość i cieszyliśmy się szaleńczą miłością tylko przez cztery lata. Całe szczęście że Ares to młodzieniaszek.
Wydra napisał(a):Będzie mi bardzo miło jeśli będziemy zwracać się do siebie po imieniu,(nicku)jest to forma ogólnie przyjęta na naszym forumOprócz tego, że jestem wydrą
na imię mi Roma
![]()
Bardzo się cieszę ,że jest szansa na to aby Ares trafił do Waszej rodziny,trzymam mocno kciuki za powodzenie a potem będziemy Was nękać o fotki z nowego domu
Agnieszka_Norisa napisał(a):.. Ares to mądry pies i zna się na dobrych ludziach
ppp.j napisał(a):Dziewczyny jak mnie wytniecie z tej adopcji to Was nie chcę znać.![]()
Agnieszka_Norisa napisał(a):Oj żal będzie Wam się rozstaćwidać , że między Wami iskrzy
![]()
ppp.j napisał(a):
Dziewczyny jak mnie wytniecie z tej adopcji to Was nie chcę znać
ppp.j napisał(a):Qrcze zachowałem się jak zwykły kmiot. Nie przywitałem się ani nie przedstawiłem. To pewnie ta fascynacja Bernusiem. Sorry. Spieszę to nadrobić.
.
Wydra napisał(a):Paweł! mam wrażenie, że z Ciebie dobry chłop jesti dlatego mam" pomysła" coby zaprosić Cię na nasze szwajcarskie spotkanie
co Ty na to
byłoby fajnie Cię poznać
link poniżej.
viewtopic.php?f=58&t=7687
Wydra napisał(a):Będziemy się staraćJeśli inkwizytor "dorciaj" do niczego się nie przyczepi to żaden problem abyś do tego czasu został prawowitym opiekunem Aresa
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości