"Te mleczyki tak ładnie nazwałaś niestety nie mogę napisać (regulamin ) jak na nie Bogdan mówi cały zeszły rok z nimi walczył." - to fakt ciężko je wyplenić, ale na wiosnę tak cieszą oko
Pozazdrościłam pięknościowemu Barbelowi i też mam dwa lalusie w domu, a co Okna nie umyte, ale burki wyprane.... i sesja nieco lepsza niż wczoraj Bogdan wziął popołudniową zmianę przy Paikulcu, więc miałam trochę więcej czasu dla dwupaczka.
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Dzisiaj mój brat, tak popatrzył jak się zachowuje Saszka i pyta - ale on to już chyba skończył 2 lata? - w sensie czas spoważnieć A ja tam lubię tego mojego głupolka Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. i Solo
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. i jego stałe zajęcie - darcie papury Obrazek został zmniejszony.
Nie no - migdałka masz pięknie już rozkwitniętego - u nas dopiero listki - ale i tak cieszą oko
A co do świątecznych porządków - to ja też wybrałam "trzepanie" futer zamiast trzepania dywanu - wmawiając sobie, że przecież dywanowi brud nie przeszkadza
Piękne psiury - a pod ta brzózkę to może, może ....
Zapomniałam już jak bardzo uwielbiam Waszą galerię Cudni są chłopacy, a Sasza zdecydowanie nie powinien spoważnieć Od nas właśnie wyszedł pan, który wyprał nam dywan - do jutra nie może na niego pies wchodzić, ciekawe jak to mi się uda zrealizować A pies zakurzony, że tragedia - może dzisiaj go odkurzę
ŁĄka Izerska - wejście od Świeradowa Zdroju Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Podstawowy cel wędrówki - naleśniki w Chatce Górzystów Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
z Saszą Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Widok ze Skalnego Stołu Obrazek został zmniejszony. Odpoczywamy Obrazek został zmniejszony.