Gratulacje dla Adelki i Bijou , Adelke widziałam na ringu w kl, szczeniąt i piękna jest ,a Bijou bodajże widziałam z daleka jeśli to ona była :) Miziaczki dla suczek. Adelka z moją Katty jest dalszą rodziną :)
Serdeczne pozdrowienia Wielkanocne z Tatr dla wszysstjich forumowiczów i pupili Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Pod skocznią Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Spacer po Krupówkach Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Schładzanie zmęczonych nóżek Obrazek został zmniejszony. JANOSIK i...........dwie MARYNY Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Piękne zdjęcia,a psiaki cudne Strasznie zazdraszczam takiego rodzinnego wyjazdu Ale mam nadzieję ,że dziewczynkom podobała się kąpiel w górskim strumyku.Miziaki psiakom
A dziś śmingus-dyngus Ada w siódmym niebie a Bijou się obraziła Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. A po porannym spacerku niespodzianka.......SZYMON WYDRA we własnej osobie Obrazek został zmniejszony.
Ostatni dzień w górach trzeba trochę zażyć słonecznej kąpieli i świeżego górskiego powietrza Obrazek został zmniejszony. Małe pozowanko na pasterskiej łące Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Dziewczyny sprzedały wszystkie oscypki więc czas.....WRACAĆ Obrazek został zmniejszony.