Moderator: Apcik
mówisz i maszJustynka napisał(a): Chciałabym zobaczyć jak Granda wyglądała po wyjściu![]()
No co... powiedziały dochtory i forumowe znachory, że trza sukę schizofreniczkę zmęczyć fizycznie i psychicznie to zintensyfikowałyśmy codzienne zajęcia. Suce w to graj, natomiast nie pytaj mojego kręgosłupa co on na toKasiaT napisał(a): Widać,że po "porodzie" mała wróciła już z całkiem do siebie i w pełni korzysta z uroków naturalnego spa
Uwierz na słowo - nie jest źle. Osobiście wolę zapach bagna niż kulinarne eksperymenta sąsiadki z parteru, czasem boję się myśleć cóż ona tym razem do gara wrzuciłaApcik napisał(a):podziwiam Wasza wytrzymałość węchową w domu![]()
Prawda stara jak świat. To samo dotyczy dzieci. Niestety mężowie nie łapią się na tę sentencjęHaniaHa napisał(a):Ubłocony pies to szczęśliwy pies![]()
Granda zaczyna się powoli ubierać, czas wyciągnąć ją z szuflady i pokazać szerszemu audytorium, szukam kogoś sprawniejszego fizycznie ode mnie (czytaj: mogącego bez bólu zrobić kłusem ze dwa okrążenia) kto wystawiłby ją za mnie. Są chętni? Obiecuję, że wypiorę i wykrochmalę śmierdziela.
Danka2208 napisał(a):Ja na google chrome jade ale bez zmniejszenia tez sie nie dalo, nawet zaba nie pomogła, ty Magda to weź se to po lekku
Majszczur napisał(a):
Użytkownicy przeglądający ten dział: DcerRaf i 7 gości