Nasza galeria zarosła trochę pajęczynami Nowe zdjęcia - z wczoraj Tara Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Tara i Ben Obrazek został zmniejszony. Asta z maluchami Obrazek został zmniejszony.
Dziękujemy! Na okolicę naprawdę trudno nam narzekać Przy okazji odwiedzin tatusia naszego miotu zrobiliśmy sporo zdjęć. Część z nich już powędrowało do galerii szczeniąt, a reszta tu: Na początek karmiąca mamusia Asta Obrazek został zmniejszony. obydwoje rodzice Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Moje ulubione Obrazek został zmniejszony. Starszy syn Ulfiego, Attila Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Z maluchami (trochę się ich obawiał ) Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Ulubieniec - Bashkir z Gudrun Obrazek został zmniejszony. Papa Ulfi Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Powrót ze spaceru Obrazek został zmniejszony. Ulfi Obrazek został zmniejszony. Ulfi i Gudrun Obrazek został zmniejszony. Na pożegnanie Obrazek został zmniejszony.
A, jeszcze kilka zdjęć wygrzebałam Zabawom z Attilą nie było końca. Tutaj to tylko mała przymiarka Obrazek został zmniejszony. Tara i Ulfi Obrazek został zmniejszony. Ulfi, ja i Tara Obrazek został zmniejszony.