Moderator: Anirysova
Justynka napisał(a):Barbapapa napisał(a):Czy pies krzywo leżał, czy ma krzywą miednicę?
Weterynarz nic nam nie mówił o krzywej miednicy. Mówiąc szczerze ja tego nie widzę.
MB napisał(a):I jeszcze ta klinika w Grudziądzu, której link już Ci podawałam,nie mogę nic o nich powiedzieć, ale wyglądają profesjonalnie.
AT napisał(a):MB napisał(a):I jeszcze ta klinika w Grudziądzu, której link już Ci podawałam,nie mogę nic o nich powiedzieć, ale wyglądają profesjonalnie.
jeśli to klinika dr Mederskiego to nie tylko profesjonalnie wygląda ale też profesjonalnie tam traktują pacjentów (przynajmniej Mufka była profesjonalnie potraktowana - robiliśmy tam tomografię głowy jaśnie Pani)
Kiedyś w 3mieście ze stawami to tylko do profesora Kopczewskiego jednak jego niestety już nie ma wśród nas![]()
Ale Natalia od Galwina na pewno może polecić jeszcze kogoś na konsultacje (tylko napisz może do niej na PW bo ona teraz nie wiem czy ma czas na śledzenie wątków na forum)
AT napisał(a):MB napisał(a):I jeszcze ta klinika w Grudziądzu, której link już Ci podawałam,nie mogę nic o nich powiedzieć, ale wyglądają profesjonalnie.
jeśli to klinika dr Mederskiego to nie tylko profesjonalnie wygląda ale też profesjonalnie tam traktują pacjentów (przynajmniej Mufka była profesjonalnie potraktowana - robiliśmy tam tomografię głowy jaśnie Pani)
Kiedyś w 3mieście ze stawami to tylko do profesora Kopczewskiego jednak jego niestety już nie ma wśród nas![]()
Ale Natalia od Galwina na pewno może polecić jeszcze kogoś na konsultacje (tylko napisz może do niej na PW bo ona teraz nie wiem czy ma czas na śledzenie wątków na forum)
Justynka napisał(a):A my mamy dobre wieściPakuś juz prawie nie utyka. Sampoczucie oczywiście bardzo dobre
![]()
Wróciliśmy właśnie od weta, dostał kolejne zastrzyki. Stopień dysplazji na prawym stawie biodrowym to C. Waga 36,5 kg. To chyba nie jest dużo? Zmniejszyłam mu dawkę karmy narazie i dostaje zdecydowanie mniej smaczków.
Pakuś radośnie merda ogonkiem do wszystkich, którzy trzymają za niego kciuki
Dagata napisał(a):Justynka napisał(a):A my mamy dobre wieściPakuś juz prawie nie utyka. Sampoczucie oczywiście bardzo dobre
![]()
Wróciliśmy właśnie od weta, dostał kolejne zastrzyki. Stopień dysplazji na prawym stawie biodrowym to C. Waga 36,5 kg. To chyba nie jest dużo? Zmniejszyłam mu dawkę karmy narazie i dostaje zdecydowanie mniej smaczków.
Pakuś radośnie merda ogonkiem do wszystkich, którzy trzymają za niego kciuki
A ile w kłębie ma Pakuś?
Będzie dobrze, pozdrawiamy
Powrót do - Choroby układu kostnego i aparatu ruchowego (stawy)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości