Moderator: Apcik
KasiaT napisał(a):Majszczur napisał(a):KasiaT, a wąchasz też? Bo ja nałogowo wącham![]()
![]()
Wącham i zaciągam się tym zapachem z lubością
,a ja już myślałam,że jestem odosobniona ---a jak się człowiek porządnie sztachnie to aż się błogo robi
Majszczur napisał(a):Eeeee chyba wszystkie są Robina
annasm napisał(a):A dziura - odcisk łapy dinozaura?
KasiaT napisał(a):No ale Robin z wiszącymi faflukami do zamiziania
kerovynn napisał(a):Wyobraź sobie, że on takie fafluny ma przy każdym naszym posiłku. Esi tez się już takie robią (kto z kim przestaje...).... Zanim zjemy to te fafluny z wolna spłyną na podłogę a ja po każdym obiedzie muszę potem na szmacie polatać
![]()
PaniBisiowa napisał(a):ZaplutyRobin
dorciaj napisał(a):Ale mieliście świetny wypadi fotorelacja fantastyczna
![]()
Robin jaki już wielki chłop- piękny psiak
![]()
Esiowe zdjęcie - padniętej po weekendzie - bezcenne![]()
![]()
![]()
KasiaT napisał(a):kerovynn napisał(a):Wyobraź sobie, że on takie fafluny ma przy każdym naszym posiłku. Esi tez się już takie robią (kto z kim przestaje...).... Zanim zjemy to te fafluny z wolna spłyną na podłogę a ja po każdym obiedzie muszę potem na szmacie polatać
![]()
Ach skąd ja to znamBo jak wcześniej Nefra nigdy się nie slimoliła ,to odkąd pojawił się naczelny obślimoleniec Obelix,to jak teraz zbliża się pora posiłku to z obu paszczy pojawia się taki ślinotok,że rolka papieru to za mało
Więc przyznaje Ci całkowita racje,siła przełożenia działa i kto z kim przystaje takim się staje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości