Wszyscy tylko Barsa Barsa... a Ambercia tez jest śliczna Najbardziej mi sie podoba smiejąca sie buzia Amberci i niesamowite spojrzenie Barsuli Wyczochraj tam te twoje panienki
Klaudia wyściskaj dziewczynki od nas pozdrów rodziców powiedz coby szykowali pomału gałęzie na ognisko bo wybieram sie do Krakowa wiec tym razem wnuczki-wszystkie odwiedze. Widzę że Barsa to czysty Bosstonek też pewnie taka grandziara -Bastuś to gangster nie przecietny codziennie obiecuje mu że kupie szczelbę i go zastrzelę za te wariacje ale jakoś szybko mi przechodzi -słaby charakter mam wyściskam wycałuje pokażę jako wzór dobrego zachowania mamusie i na tym sie kończy moje pedagogiczne podejscie do bernenczyków .
szybko powiem co wymyslił ostatnio-wystawiłam kwaty doniczkowe na dwór bo padał ciepły deszczyk za chwilę patrze a moje dzieciątko lata po ogrodzie szczesliwe i czymś nieprzytomnie trzęsie aż mu mało głowa nie odpadnie i jak myslisz co ma?? ano resztki mojej pieknej 10letniej palmy-nie wiem jak on to zrobił przecież ona tak kuje -dogoniłam wyrwałam oczywiscie w roboczych rękawiczkach i wyrzuciłam do pojemnika a teraz myslę co powiedzieć Kazkowi jak wróci i zobaczy braki bo jej nie da się nie zobaczyć w pokoju
dawno nas tu nie było aa fotek mamy duzoooo Noski & Noski
bardzo mi sie podobają te 2 zdjęcia to u góry i to na dole jedna pozuje a druga sie bawi
na tym zdjęciu barsa strasznie mi przypomina jedno z zdjęć Bastka od Magdy... Barsa się bawi bo jest młoda... a starsza pilnuje młodość..... na zakończenie MY
przepraszam, że foty tylko tak wstawione... a nie opisane.. ale niestety brak czasu jadę dziś na obóz ii tu sie pakuje tu wstawiam foty...życzę miłego oglądania i pozdrawiam Barse będzie można zobaczyć w będzinie i zakopanym na wystawie
Piękne dziewczyny,piekne okolice i pieknie tam ogólnie iw szczególach i nawet mieszka tam Mikołaj Rej ,patrzcie,a ja myslałam,ze on nie zyje od paru wieków, widac to dodatkowo wyjatkowo zdrowa okolica:mrgreen:
Dawno nas tu nie było, a my chcieliśmy sie pochwalić, że założyliśmy hodowle. Niestety z nazwy nie jesteśmy zadowoleni no ale cóż, była jako ost. tak żeby była ta 5 no i padło. Zapraszamy na naszą stronę :http://www.pieknemleczarki.glt.pl/ No i chyba najważniejsze Barcelona będzie mamą jest już w 6 tyg ciąży miot planowany końcem listopada a początkiem grudnia. No, a szczęśliwym ojcem jest BEXTER (Kacper) Tiggett. Myślę, że fotki będą w najbliższym czasie. Pozdrawiamy.
Gratulujemy Barcelonie. Wprawdzie nasze sunie spokrewnione nie są, ale pochodzą z tej samej hodowli Poznałam jej rodzeństwo, Bodzia i Olkę. A braci widziałam na wystawach.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/084 ... 294dc.html A mamusie damy jakoś w najbliszym czasie bo brak aktualnych fot. A miot prawdopodobnie bedzie na 'J' jak ktoś zna jakies fajne imiona to bardzo byśmy prosili. Pozdrawiamy.
Nie wiem od czego zacząć bo tak się cieszymy. Barcelona zaczeła rodzić o 23:00 i był pierwszy szczeniak. Silny i zdrowy. Do godziny 2-3 urodziła 7. A tak do 6:00 było ich 11, a w przeciągu tych kilku godzin jeszcze 3. ost. się urodził jakies 15 min temu. W sumie jest ich 14. Była ta 'szczęśliwa' 13 ale po nie calej godzine ur się 14. Bardzo się cieszymy barsa dumna, że ma taki liczny miot. Wszystkie są w miare umaszczone, jak narazie tylko jeden ma plamke na karku, ale jak podrosna to sie okaze. Teraz juz spokojnie sobie leża miejmy tylko nadzieje, że juz nie bedzie rodzić. Pozdrawiamy. Jak tylko mi sie uda jakos zrobic foto zeby barsie nie przeszkadzac to wstawie.