Moderator: Apcik
KasiaT napisał(a):Moje gratulacjeA może spróbuj podtuczyć Pana Psa gotowanym żarełkiem zalewanym rosołkiem,może wtedy nabierze ochoty na jedzonko,a i jeszcze polecam dwupak-wtedy niejadek staje się żarłokiem
ruudzielec napisał(a):Ocenę Viperek dostał bardzo dobrą, a Pan sędzia tłumaczył, że nie może dać doskonałej bo "pies nie jest w kondycji wystawowej" oprócz tego bardzo ładny opis z zaznaczeniem, że pies ma "wyraźny niedobór masy"nad czym musimy popracować. Ogólnie jestem mile zaskoczona sędzią i tym, że wszystko dokładnie tłumaczył i uzasadniał.
A co do piórkowej wagi szanownego pana psa to już mi ręce opadają, bo kawaler zje ok 1,5 opakowania 15kg karmy i potem każda karma staje się beeee (dosmaczana mielonym itp też) teraz właśnie kończymy 2 worek Brita Care i dlatego Viper tak wygląda, bo bojkotuje jedzenie. Muszę znowu kupić jakąś inną karmę, ale zaczyna mi brakować pomysłów![]()
W Częstochowie będę miała bardzo oryginalnego tricolorka, bo malujemy drzwi na brązowo i już na ogonku oprócz białego znaczenia ma także brązowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości