Moderator: DolceVita
hania napisał(a):Irku świetne zdjęcia. Nawet nasz honorowy spleśniały bern się na jakieś załapał![]()
Czy mogę wkleić link na forum aussie?
Eeeeyyyy to na jesieni zlotu nie będzieWydra napisał(a): Co do spotkań to chcielibyśmy aby te nasze spotkania stały się spotkaniami cyklicznymi, raz do roku i m am nadzieję, że nam się to uda![]()
@ asienka od Boszkowa nie chciało mi się naładować komóryhania napisał(a):Nie ma czasu bo szuka zdjęć Merlinaasienka napisał(a):a Ty Majszurowa na forum siedzisz na na smsa nie laska odpisac?![]()
![]()
![]()
Eeeeyyyy to na jesieni zlotu nie będzieMajszczur napisał(a):Wydra napisał(a): Co do spotkań to chcielibyśmy aby te nasze spotkania stały się spotkaniami cyklicznymi, raz do roku i m am nadzieję, że nam się to uda![]()
co racja to racja, mnie koszt podróży rzeczywiście dobiłWydra napisał(a):Tylko czy będą chętni bo wiesz paliwo dzisiaj nie jest tanie i sam dojazd może człowieka dobić![]()
P.P. napisał(a): Dla takich Gości zrobimy wszystko
Busola napisał(a):
nie wierzę że nawet Romka opuściła swoją dżunglę - nie lada gratka
Dżiani napisał(a):Całe szczęście, że nikt nie robił zdjęć 'ławce leniwców' w trakcie szkolenia![]()
Powrót do Szwajcarskie spotkania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości