WYYDRRRAAAA!!!!!!! wykrakałaś z tym obejściem to że zmasakrował część klombu (całe szczęście ,że właściwie sprawcami była cała trójka) to na dodatek wziął się za roznoszenie pozostawionych na tarasie sadzonek bratków skończyło się na Z tych jego ślepi można wyczytać, że kombinuje co tu zbrysić lecz mówiąc szczerze ja sobie go innego nie wyobrażam
dorciaj napisał(a):Ale się uhahałam![]()
![]()
Jarku - jak tak czytam sobie to co Ty piszesz o wyczynach Rondelka to stwierdzam, że jakby Rondelek nie broił, nie torpedował, i nie był wulkanem energi - to Ty chłopie był byś smutny![]()
. Strasznie się cieszę, że "trafił swój na swego"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak trzymać chłopaki
Wydra napisał(a):Jarku! nie wykrakałam tylko przestrzegałam![]()
![]()
Jeszcze pamiętam ile zieleni było u nas 3 lata temu a ile jest teraz ale jeśli mam być szczera to aż tak bardzo mi to nie przeszkadza.Jedyne co mnie wkurza to ciągłe dosiewanie trawy a i tak wszędzie same gołe placki widać
![]()
![]()
U mnie pewnym rozwiązaniem jest pozostawienie im kilka wykopanych dziur, to przez jakiś czas nowych nie kopią.Staram się aby te ich dziury były zawsze wilgotne.
dorciaj napisał(a):A co tam słychać u chłopaków ?![]()
Jarku - te fotki co się nie wyświetlały spróbuj wrzucić w nowym poście![]()
jaro napisał(a):Omijam tereny z kartoflami bo boję się, że odstawi polkę galopkę to wszystkie wykopie.
dorciaj napisał(a):jaro napisał(a):Omijam tereny z kartoflami bo boję się, że odstawi polkę galopkę to wszystkie wykopie.
![]()
![]()
- Musisz go ogłosić okolicznym rolnikom - na jesieni będzie jak znalazł
jaro napisał(a):
jaro napisał(a):
ewazoltowska napisał(a):jakie one zadbane, jakie szczęśliwe . Widać ,że Hektor jest mniej "wylizny" u uczuciach ? czy to tylko taka fota ?A flinta a w jakim celu ? Musisz je bronić,żeby ktoś nie ukradł takich skarbów ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości