Moderator: Apcik
Jeśli w tym roku się gdzieś nie zaczepimy, to raczej już nigdy i nigdzie: raz) bo planujemy sterylizację; dwa) bo "bez sensu jak bylejakie suki zagęszczają stawkę"SwissW napisał(a): Czy i gdzie w najblizszym czasie będzie można Grandę zobaczyć na wystawie?![]()
ha! bo to jest pies wielofunkcyjny, renesansowy i wielozadaniowy. Jeszcze niezbadane są wszystkie jej talenty i umiejętnościJustynka napisał(a): Grandzia jako baletnicarewelacja
![]()
Aneczko, może wstawić coś na bazarek? Mam nieśmigane "majteczki na cieczki"kerovynn napisał(a):Idę po suche gacie.
popuściłam ze smiechu![]()
Roma, Ty nie mów hop z tą darmochąWydra napisał(a):Ta galeria to lek na dobre samopoczucie bez skutków ubocznych i na dodatek za darmo.
O właśnie! A propos żab. Muszę Wam pokazać żaby na które choruję. Przepięęęękne barwne drzewołazy.mon04 napisał(a): Aż mój mężuś oczy wybałuszył jak żaba![]()
![]()
![]()
dziękuję serdecznieNeda napisał(a): uwielbiam Grandę, ale szczur jest urzekającyZdjęcia tej parki można oglądać bez końca
Majszczur napisał(a):SwissW napisał(a): Czy i gdzie w najblizszym czasie będzie można Grandę zobaczyć na wystawie?![]()
Jeśli w tym roku się gdzieś nie zaczepimy, to raczej już nigdy i nigdzie: raz) bo planujemy sterylizację; dwa) bo "bez sensu jak bylejakie suki zagęszczają stawkę"
Majszczur napisał(a):Jeśli w tym roku się gdzieś nie zaczepimy, to raczej już nigdy i nigdzie: raz) bo planujemy sterylizację; dwa) bo "bez sensu jak bylejakie suki zagęszczają stawkę"SwissW napisał(a): Czy i gdzie w najblizszym czasie będzie można Grandę zobaczyć na wystawie?![]()
Majszczur napisał(a):mon04... to był cytat z kuluarów pewnej wystawyniech się kto inny wstydzi.
Granda nie ma co focha strzelać, bo wie, że choć eksterierowo... dyskusyjnadla mnie jest
NAJKOCHAŃSZA,
NAJPIĘKNIEJSZA,
NAJMĄDRZEJSZA
i w ogóle NAJ![]()
prawie na równi z Bertusią (*)
Majszczur napisał(a):
saba&mlis napisał(a):Pokazywalam kolezance galerie Grandy, zdjecia ze szczurkiem, a ona nagle wola O dwa szczury na jednym psie!
ja sie przygladam, gdzie????
A ona pokazuje zdjecieMajszczur napisał(a):
Biala kreske na glowie Grandy wziela za ogon, a koncowkw pychola z nosem za tulow szczurka![]()
![]()
No fakt, na czarnym podpalanym psie siedzi bialo szara mysza, a nad nia druga![]()
![]()
A swoja droga na ten dwupaczek niemoge sie napatrzyc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość