Witam!
To fakt jestem coraz większy, trzy dni temu ważyłem się z Robertem i wyszło, że jest mnie całe 26 kg. Dziś w nocy była w Gdańsku burza z piorunami. Podobno, bo w nocy to tylko Emilka się obudziła, ja przewracałem się na drugi bok, a Robert rano dziwił się skąd tyle kałuż przed domem.
Pokażę Wam kilka zdjęć z Pola, to taki plac przy naszym domu, gdzie zbierają się psy z okolicy.
Obrazek został zmniejszony.Zawsze można kogoś spotkać. Kogoś pogonić, jak na przykład Brzydala Mike. Jest zawzięty, ale ja większy
Obrazek został zmniejszony.Jak się pies zmęczy to można położyć się i odpocząć
Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony.Wczoraj była niedziela i nie pojechaliśmy do psiego przedszkola. Obeszliśmy za to w Otominie całe jezioro dookoła.
Obrazek został zmniejszony.Robert jak zwykle zostawał z tyłu i trzeba było na niego czekać.
Obrazek został zmniejszony.Musiałem PODOBNO

być na smyczy, bo duzo ludzi było nad jeziorem. Była nawet cała rodzina ubrana na biało. Kto rozsądny chodzi do lasu w którym JA jestem na spacerze ubrany na biało
Jezioro, woda, słońce no to... się wykąpałem. Oczywiście pozwolili mi, nawet zachęcali. Emilka jest ratowniczką, to byłem bezpieczny. Na początku trochę byłem niepewny, ale potem próbowałem coraz dalej, aż się cały zanurzyłem i przepłynąłem kilka metrów, hmm na takiej długiej smyczy.
Obrazek został zmniejszony.Za niecałe już dwa tygodnie mamy mistrzostwa Polski seniorów w Poznaniu na Malcie. Jak wszystko sie uda jedziemy całą trójką

.
To na razie