na pół roczku babcia dostała fotki Kannon - jak ją zobaczyłam poprostu padłam - CUDNA no nie? ze swoim Panem Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. ahh Obrazek został zmniejszony.
No no no ale sie braciszki i siostrunie rozeszły i urosły Jak tam Mamuska !!!!! To już niedługo kolejne potosmstwo przyjdzie na świat tylko 4 dni ale sie niecierpliwie I cieszę
mamy jeszcze trochę czasu więc pojechaliśmy do Kamienia 23.05.2011 łysolek Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. wiecznie w ruchu Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony. nierozłączni Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Treyątko w akcji Obrazek został zmniejszony. Variatka tyż już pływa jak pies Obrazek został zmniejszony. a Kagura opanowała narazie styl "topielcowy" Obrazek został zmniejszony.
dostałam właśnie nowy numer kwartalnika "Pies" i na str. 60-61 w artykule o wystawie w Zabrzu na fotce i wpisie z BIS Baby uchowała się nasza Kagura (z Pańcią) pierwszy raz w prasie moja mała zuch dziewczyna!
pochwalę się, a co! dzisiaj z wystawy w Nowym Targu: Varia - 1 dosk. Kagura - 1 wo., Best Puppy, II BIS Puppy Trey - 1 dosk., CWC, BOS, BOB, BIS zdjęcia jak od kogoś wysępię