skończyliśmy tydzień
wszystkie ważymy powyżej kilograma

i ciągle mamy co nieco do powiedzenia w tej sprawie
baba z dziadem w końcu doszli do porozumienia i wybrali imiona dla nas
Jim Morison
Johan Strauss
John Porter
Jerry Lee Lewis
Jennis Joplin
Janet Jackson
Joan Jettjeszcze czekają z dobraniem do nas imion na ujawnienie się naszych specyficznych talentów

1. dziewczynka
ze mnie największa krzykaczka, więc pretenduję do imienia
Jennis Joplin 
ale to sie jeszcze zobaczy
Obrazek został zmniejszony.2. chłopak - mówią na mnie Zig-Zag ale to chyba nie będzie moje prawdziwe imię
Baba z dziadem zastanawiają się jaka będzie moja przyszłość i mojego ciut młodszego brata, bo ponoć żeśmy się za bardzo przyodziali, ale upał na dworze straszny więc powoli zaczynamy się rozbierać
Obrazek został zmniejszony.3. chłopak - na mnie mówią Kibol, bo ponoć mam kark jak kibol , brakuje mi tylko maczety
Obrazek został zmniejszony.4. dziewczynka - ja jestem cicha woda, zawsze cichcem dostaję sie do najlepszego cycucha i niepostrzeżenie przybieram najlepiej
Obrazek został zmniejszony.5. chłopak - mnie zwą Netoperek i jestem ulubieńcem prababki Iwonki
Obrazek został zmniejszony.6. chłopak - na szczęście mi na bank nie będą kazali biegać po tych ..."fstrętnych ringach" bo podobno mogę sie potknąć o zbyt długą skarpetkę, i dobrze - nie ma to jak wylegiwanie sie pod płotem lub ...w łóżku
Obrazek został zmniejszony.7. dziewczynka - na mnie wołali Śpiąca Królewna - sama nie wiem dlaczego, przecież gdy wszyscy moi bracia i siostry śpią w najlepsze po jedzeniu - ja spijam co zostało z każdego cycucha po kolei
Obrazek został zmniejszony.orkiestra Dziemionna pozdrawia