Moje dziewczyny są bardzo zapracowane bo pilnują remontu co by pańciu im dobrze wszystko wykończył i zdążył do rozwiązania . a tak to wygląda
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Mam kilka zdjęć z wystawy moich wnusiów więc będę się chwalić bo pękam z dumy
Jerruś zdobył sreberko i jak zawsze wziął ze sobą swych wiernych fanów, których zabawiał ile wlezie babcia pęka z dumy Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
i Pierre dzięki Beatce i Leonowi dzięki Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony.
oraz Polusia bo więcej jest u niej w galerii ,ale jedno babcia se wycięła i ma Obrazek został zmniejszony.
Nic dziwnego,że babcia pęka z dumy,bo wnuczęta naprawdę cudne babcia jak babcia,ale mamusia to ona dopiero teraz nosi głowę wysoko Wielkie gratulację przepięknych wnusiów
I właśnie na tą sesję czekałam Piękna Julka już taka duża...dawno Jej nie widziałam. Za chwilę będzie mieć 18-stkę tak ten czas leci na naszą niekorzyść niestety pozdrawiam komunistkę
Dzisiaj dostałam zdjęcia mojego malutkiego słodkiego Merlinka prawdziwy z niego czarodziej -czarował na festynie na Dniu Sąsiada i nikt mu się nie oparł Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.