Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Wy zawsze macie takie superowe ubranka Na berny nie ma takich. Nawet obroże na duże psy mają jakiś taki... poważny design... buuuu... to jawna niesprawiedliwość i dyskryminacja większych gabarytów. Negra jak zwykle wygląda jak po urlopie i/lub prosto z salonu odnowy biologicznej
Majszczur, ty nie narzekaj, nawet nie wiesz, jak bym chciała kupić negrze coś poważnego A nie mogę, bo ona ma wąską szyję i wszystkie szerokie skórzane obroże są za długie i potem odstają od nich takie wstrętne pozawijane ogony.
Moje entlisko najwspanialsze - Uncommon Negra od Astrid - obchodzi dzisiaj drugie urodziny! I choć w teorii jest już dorosła suką, to siano w głowie jak u szczeniaka Bryka, skacze, i jak dziecko cieszy się z najdrobniejszych rzeczy. Wiecznie uśmiechnięta, wiecznie gotowa do zabawy i do pracy. Moja duma i mój kłopot w jednym. Nie wiem, kiedy minęły te dwa lata, ale wiem, że bym ich nie zamieniła na inne.
... aż dziw, że Pańcia wstawiła urodzinowe zdjęcie w "starym" ubranku, a nie jakimś odświętnym żabocie opuszczacie się dziewczyny żeby nie powiedzieć, że... "schodzicie na psy"
Mam pełnoprawnego szwajcara. To najdroższa obroża, jaką kiedykolwiek kupiłam, ale w końcu się jej doczekałam. Będziemy w końcu miały odświętny strój Obrazek został zmniejszony.