Dziękuję za zaproszenie, jak zwykle tej przyjemności miziania kurdupelków nie mogę sobie odmówić :) Przyjadę na 100 % . Anula wstawiajcie duuużo fotek. Pliiiiiiz , bo króweczki są takie pocieszne że aż: OHH,i AHH i cud i miód i orzeszki razem to za mało
Dostałam dziś fotki Leonidasa i Leosia to synowie Junki i Aarona z miotu w 2010 r. Zadziwia mnie tak dobry stan ogródka Leonidas Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. ale o co chodzi Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Leoś z kumplem swym Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Będzie się u nas działo tego lata Potwierdziliśmy ciążę mnogą u naszej Sawci. Tatą zostanie zawsze piękny i utytułowany Barbarian Barbarossa Altura znaczy się Hummer. Rozwiązania spodziewamy się około 7 lipca. Obrazek został zmniejszony.
No,no wielkie gratulacje -a zazdraszczam okrutnie-nie dość,że macie piękne małe krówkole to i zaraz na świecie pojawią się małe bernole-i czego można chcieć więcej