Noooo to fakt, lepiej przed niż zaSzilkowa napisał(a): Zazdroszczę psa siadającego przed niż za![]()

Mam tydzień na trening. Co mam zrobić? Do upadłego cofać ją czy jakoś inaczej

Moderator: MartaD
Noooo to fakt, lepiej przed niż zaSzilkowa napisał(a): Zazdroszczę psa siadającego przed niż za![]()
ale jak ją poprawiałaś? przesuwałaś siedzącego psa zadem po ziemi te pół metra, czy kazałaś wstać, równać, i łukiem wracałaś dokładnie w to miejsce gdzie padła komenda i sadzałaś, czy jeszcze jakoś inaczej?Anna Rozalska napisał(a): a gdy żle usiadła , za każdym razem mówiłam popraw i ją sama poprawiałam
Marta, problem w tym, że na smaczek to ona robi bezbłędnie, w marszu i w truchcie, jak zahipnotyzowanaMartaD napisał(a):A może spróbuj zatrzymywać ją na smaczekSmaczek w rękę i po komendzie "siad" pod nos tak, żeby ją zatrzymać w dobrym miejscu
pewnie że zdamyAnna Rozalska napisał(a): Egzamin na pewno zdacie celująco
Majszczur napisał(a):Barbel, padłammoże właśnie hier ist der hund begraben i Granda mnie nie widzi przez te moje... ekhm... bufory D/E
![]()
![]()
A cawisie chyba wszystkie tak mają, mamy w grupie trzy i każdy ma zawsze dupkę odwiedzioną skosem do środka koła
![]()
Powrót do Szkolenie Szwajcarów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość