My lekko opóżnieni o jakieś dwa tygodnie ale tyle się dzieje ,że ...
Philka zdała w poprzednią sobotę testy razem ze swoją siostrą Polką a oto i moje gwiazdy.Babcia pęka z dumy Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Żeby nie było że nie chwalę się biało czarnym (chociaż przewaga u nas czarnego )to Nemi doczekała się aktualnego albumu -głównie dzięki Ani zdjęciom -DZIĘKUJĘ http://zcichejgorki.jalbum.net/Nemi%20Z%20ARESIBO/
Nasza dziewczynka w Krakowie Obrazek został zmniejszony. czekamy ) Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. biegamy Obrazek został zmniejszony. pokazujemy swoją mocną stronę mocy;)) Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
nasza konkurentka Obrazek został zmniejszony. i znowu biegamy -my lubimy biegać Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. i po... wystawie spacerek po Krakowie -BYŁAM GŁÓWNĄ atrakcją Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
i do domku...
ale później się dopiero działo ... u babci i dziadka w Aresibo dobrze trzymali kciuki to dałam im po buziaku azdjęcia ma ciocia Ania -może wstawi
Na dzisiejszej ulewnej wystawie W Ustroniu nasz wnusio Pierre był 1 )w młodzieży Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Babcia pęka z dumy Mamba z Cichej Górki 4 -ocena doskonała Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Nemi w roli zmokłej kury:) 3/3 Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.