Moderator: Apcik
Może zrób jej prześwietlenie i napewno udaj się do dobrego weterynarza , który np. mieszka niedaleko ciebie.Xenia 33 napisał(a):Kurcze dzisiaj moja psia znowu zaczęla mocno kuleć już nie wiem co mam robić aż ręce opadają cały czas na nią uważamy a tu takie coś.dokładnie miesiąc temu jak pojawiło się pierwsze kulenie.Dostała wtedy mnóstwo zastrzyków i tabletki i jeszcze bardzo drogą karmę i miało być ok.Poradzcie co mam dalej robić bo nie mogę patrzeć jak się pies męczy.
Xenia 33 napisał(a):Kurcze dzisiaj moja psia znowu zaczęla mocno kuleć już nie wiem co mam robić aż ręce opadają cały czas na nią uważamy a tu takie coś.dokładnie miesiąc temu jak pojawiło się pierwsze kulenie.Dostała wtedy mnóstwo zastrzyków i tabletki i jeszcze bardzo drogą karmę i miało być ok.Poradzcie co mam dalej robić bo nie mogę patrzeć jak się pies męczy.
Xenia 33 napisał(a):A z drugiej strony to nie mogę jej nie pomóc w opiece i sprzedaży szczonków,wiem że ona robi zle ale nie potrafię jej tego wytłumaczyć albo ona jest taka uparta nie wiem.
Xenia 33 napisał(a):A co do Barbel to w sumie nie wiem o co Ci chodzi że tak na mnie najeżdżasz?
Xenia 33 napisał(a):Powiem tak z łapkami już jest wszystko ok bo wiadomo że chorego psa nie sprzedam.A co do zgryzu to zrobił jej sie zgryz przedni.W tej sprawie konsultowałam sie z profesor z Warszawy panią Katarzyną Jodkowską.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości